Chinees Restaurant Kingsway

Dinerbon Julianadorp Chinees Restaurant Kingsway
Adres
Drooghe Bol 1017
1788VA Julianadorp
Telefoon
0223 647073
Dinerbon Julianadorp Chinees Restaurant Kingsway
Dinerbon Julianadorp Chinees Restaurant Kingsway

Welkom bij Chinees Restaurant Kingsway! Een gezellig restaurant dat op een rustige plek naast een fietspad staat. Het restaurant is ingericht zoals een echt Chinees restaurant eruit hoort te zien. De kenmerkende Chinese katten, de rode en gouden kleuren en niet te vergeten de vriendelijkheid van het personeel. Wanneer u hier eet met uw dinerbon zult u zich helemaal op uw gemak voelen. Waar kunt u Chinees Restaurant Kingsway vinden? Dat is aan de Drooghe Bol 1017 in Julianadorp! Jong en oud zijn hier van harte welkom. Het is een ideaal restaurant om gezellig met de familie of met vrienden samen te komen!

Bij Chinees Restaurant Kingsway kunt u met uw dinercheque genieten van talrijke specialiteiten en traditionele gerechten. Op de menukaart staan zes verschillende categorieën waar weer verschillende heerlijke gerechten onder vallen. Zo zijn er voorgerechten, hoofdgerechten, rijsttafels, huisspecialiteiten, happy menu en een vegetarisch menu. Er zit dus zeker voor iedere eter iets lekkers tussen! Laat zeker even van te voren weten of u speciale dieetwensen heeft of last heeft van een allergie, zodat de keuken hier eventueel rekening mee kan houden.

Het restaurant is de hele week geopend. Van maandag tot en met vrijdag opent het restaurant om 16:00 uur en sluit om 20:30, 21:00 of 21:30 uur. Dit is afhankelijk van de dag. Op zaterdag en zondag kunt u bij Chinees Restaurant Kingsway terecht van 12:00 uur tot 21:30 uur. Tot snel met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10