Eetcafe de Toog

Dinerbon Koog aan de zaan Eetcafe de Toog
Adres
Zuideinde 50
1541 CE Koog aan de zaan
Telefoon
075-6140927
Dinerbon Koog aan de zaan Eetcafe de Toog
Dinerbon Koog aan de zaan Eetcafe de Toog

In 2007 kwam onze droom in vervulling; wij kregen de mogelijkheid om het geweldige eetcafé de Toog over te nemen. In 2000 werd dit mooie eetcafé in Koog aan de Zaan volledig gerestaureerd. Het monumentale pand uit 1680 is toen weer in optimale staat gebracht. De Toog ligt aan de Zaan wat betekent dat u op warme dagen op terras met prachtig uitzicht kunt zitten. Komt u met uw Dinerbon snel eens genieten van de gezelligheid en warmte van ons eetcafé?

Het is bij ons mogelijk heerlijk te lunchen, uitgebreid te dineren of langs te komen voor een goede borrel. Onze speciaalbiertjes en borrelhapjes zullen u zeker niet in de koude kleren gaan zitten. In de zomer kunt u bij ons heerlijk genieten van de BBQ op het terras. Onze uitgebreide menukaart biedt ieder wat wils en wordt regelmatig veranderd door onze chef-kok. Uiteraard kunt u het hele jaar genieten van een grote spies varkenshaas saté, zoals het elk goed eetcafé betaamt.

Door onze vriendelijke service, gezellige restaurant en heerlijke eten met de juiste prijs/kwaliteit verhouding is de Toog een begrip in Koog aan de Zaan. Wij hebben een grote schare vaste klanten die tot nu toe nog geen min-puntje van ons hebben kunnen benoemen. Een bezoek aan de Toog is een leuk cadeau voor uw vriend, vriendin, moeder, vader, zus etc. Wij raden dan onze high tea, high wine, high beer of high gin aan, net wat u goed ligt

Zien wij u snel met uw Dinercheque verschijnen? Reserveer bijtijds want wij zitten vaak snel vol. 

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews