Trattoria La Bocca Landsmeer

Dinerbon Landsmeer Trattoria La Bocca Landsmeer
Adres
Nieuwe Gouw 18-20
1121 GX Landsmeer
Telefoon
020 4822406
Dinerbon Landsmeer Trattoria La Bocca Landsmeer
Dinerbon Landsmeer Trattoria La Bocca Landsmeer
Dinerbon Landsmeer Trattoria La Bocca Landsmeer

Kom langs bij het kleinschalige en intieme Trattoria La Bocca in Landsmeer

Trattoria La Bocca in Landsmeer is intiem en kleinschalig ingericht in Italiaanse sferen. Chef-kok Nicola en gastvrouw Clara doen er alles aan om het je naar je zin te maken met je dinerbon. Het stel laat dan ook gasten al jarenlang genieten van de authentieke Italiaanse keuken. De pizza’s worden gebakken op de originele houtoven en de pasta’s worden met veel liefde voor je gemaakt. Lijkt een etentje bij het kleinschalige en intieme Trattoria La Bocca in Landsmeer? Reserveer in dat geval alvast een tafeltje met je dinercheque.

Ouderwets en lekker koken staat centraal in de keuken van Trattoria La Bocca in Landsmeer

Chefkok Nicola heeft al ruim 45 jaar ervaring in het culinaire vak en weet hierdoor als geen ander hoe er iedere avond weer een klein feestje kan worden neergezet op tafel. Lekker koken met de beste ingrediënten is dan ook erg vanzelfsprekend bij Trattoria La Bocca in Landsmeer. Je dineert met je dinerbon in een aangename sfeer, je geniet van goed eten en de Italiaanse gastvrijheid maakt jouw avond uit helemaal compleet.

Kies met je cheque voor een van de vaste gerechten op de kaart of laat je verrassen door een van de wisselende gerechten

Gaat je voorkeur uit naar een van de wisselende gerechten, of kies je voor een pizza of pasta van de vaste kaart? Je kunt zelf zien hoe jouw pizza wordt gebakken, terwijl je tijdens het wachten geniet van een mooie Siciliaanse huiswijn of een van de andere Italiaanse wijnen of bieren. Lijkt een avondje uit bij Trattoria La Bocca in Landsmeer je wel wat? Wacht in dat geval niet langer en reserveer vandaag nog een tafel met de dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10