Bodega Bodega

Dinerbon Laren Bodega Bodega
Adres
Brink 10e
1251 KV Laren
Telefoon
035 - 5335209
Dinerbon Laren Bodega Bodega
Dinerbon Laren Bodega Bodega

Bodega Bodega brengt een stukje Spanje naar ’t Gooi. Dit restaurant werd opgericht door topvoetballer Richard Witsche die er zijn vrije tijd mee vulde, maar is in 2002 overgedragen aan ons. Het bestaande concept is het uitgangspunt gebleven, maar het restaurant heeft een nieuwe kaart gekregen en is volledig verbouwd. Bodega Bodega is nu al jaren een begrip in ’t Gooi vanwege onze heerlijke tapas en grillgerechten. Kom met uw Dinerbon lekker Spaans genieten!

Alle gerechten worden bereid met dagverse producten van uitmuntende kwaliteit door onze enthousiaste en professionele chef-koks. U bent hier altijd welkom voor zowel de lunch als het diner of een heerlijke borrel. Ons publiek is zeer gemêleerd, afkomstig uit de hele Gooistreek en daarbuiten; wij bedienen iedereen die lekker eten weet te waarderen!

Onze tapaskaart bestaat uit vele verschillende tapas; kleine gerechtjes voor een lage prijs die de beste smaken van Spanje bevatten. Ook hebben wij een Tapas Mixta die u al voor €25,- per persoon kunt bestellen. U kiest dan 8 verschillende tapas. Zowel vegetariërs, als vlees- en visliefhebbers zullen met deze kaart uit de voeten kunnen.

Onze steak en vlees kaart bevat heerlijke voorgerechten, salades en vlees- en visgerechten. Wij bieden ook de allerbeste steaks van de grill.

U bent altijd welkom om van ons heerlijke Spaanse eten te komen proeven. U kunt plaatsnemen in ons smaakvol ingerichte restaurant of op warme dagen op ons mooie terras. Op minder warme dagen is deze zelfs verwarmd! In het weekend is het bij Bodega Bodega pas echt heerlijk toeven want dan kunt u genieten van prachtige live muziek.

Zien wij u snel met uw Dinercheque verschijnen? Tot dan!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 5 /10