La Vespa Laren (geen e-vouchers)

Dinerbon Laren La Vespa Laren (geen e-vouchers)
Adres
Naarderstraat 26
1251 BC Laren
Telefoon
035 8870678
Dinerbon Laren La Vespa Laren (geen e-vouchers)

Let op: wij accepteren geen e-vouchers.

Welkom bij La Vespa in Laren, een authentiek Italiaans specialiteitenrestaurant waar u met uw dinerbon kunt komen genieten van het aller beste dat de Italiaanse cuisine u te bieden heeft. De Italiaanse keuken staat bekend om de pure smaken, de Mediterrane kruiden en de prachtige kleuren. De ervaren chef in de keuken van restaurant la Vespa weet precies hoe hij deze het beste naar voren kan laten komen in zijn gerechten. Voor de echte liefhebber van Italiaans eten is een bezoek aan La Vespa met de dinercheque dan ook zeker weggelegd. Restaurant La Vespa bevindt zich aan de Naarderstraat 26 en kenmerkt zich door het moderne, Zuidelijk interieur. De wanden zijn bedekt met mooie witte wandkasten waarin in vierkante uitsparingen typische Italiaanse dranken staan uitgestald, afgewisseld met vakken vol haardhout. Dit geeft een gezellige en bijzondere sfeer aan het restaurant, dat voor de rest strak is ingericht.

Op het menu van restaurant La Vespa vindt u onder andere traditionele pizza’s met knapperige bodems en verassende toppings. Zo kunt u met uw dinerbon bijvoorbeeld genieten van een pizza Tartufo met tomatensaus, mascarpone, Parmezaan, rucola, truffel en coppa di parma, of van een pizza Salciccia Fresca e Funghi Porcini met tomatensaus, mozzarella, verse Italiaanse worstjes en eekhoorntjesbrood. Naast pizza kunt u uiteraard verschillende verse pasta’s en bijzondere Italiaanse vis- en vleesgerechten bestellen. Bij een echt Italiaans gerecht hoort bovendien een goed glas Italiaanse wijn.

Laat u met uw dinercheque in de watten leggen bij dit chique doch huiselijke Italiaanse restaurant van hoge kwaliteit in het hart van Laren. Het team van La Vespa hoopt u spoedig welkom te mogen heten voor een heerlijk diner!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10