Argentinos

Dinerbon Loosdrecht Argentinos
Adres
Nieuw Loosdrechtsedijk 211
1231 KT Loosdrecht
Telefoon
035 - 5779798
Dinerbon Loosdrecht Argentinos
Dinerbon Loosdrecht Argentinos
Dinerbon Loosdrecht Argentinos

U bent uitgenodigd om eens een vorkje mee te prikken bij Argentinos. Dit Argentijnse restaurant in Loosdrecht heeft zich gespecialiseerd in het grillen van de lekkerste steaks en andere vleesgerechten. Wat Chef-kok Carlito met een stukje vlees kan doen is bijna magie. En wat een toeval, u kunt die magie nu ook op uw bord krijgen. Nog mooier is dat u nu ook kunt betalen met een Dinerbon van Diner Cadeau.

Neem plaats in dit sfeervolle restaurant in het hartje van Loosdrecht en laat u verrassen door de kunsten van de kok. Zijn expertise omtrent een goed stuk vlees lijkt ongeëvenaard en is dat misschien ook in de wijde omgeving. Het verbaast niemand dat Argentinos sinds ze zijn geopend een grote groep vaste gasten heeft verzameld waar menig sterrenrestaurant jaloers op is. Het is voornamelijk de regelmaat waarmee ze terugkeren die het succes van Argentinos bestempelen.

Het is niet alleen de magie van de chef die het succes heeft veroorzaakt. Het is uiteindelijk een mengelmoes van factoren die dit voor elkaar krijgt. Zo is er de eigenaar, een enorm vriendelijk persoon die een passie voor zijn restaurant heeft. De bediening die de passie van de eigenaar deelt en dit weet over te brengen op de gasten. En natuurlijk de ongedwongen huiselijke sfeer die het restaurant met zich mee draagt.

U kunt nu ook met een Dinercheque van Diner Cadeau terecht bij Argentinos en dan is nu natuurlijk de aangewezen tijd om langs te gaan bij deze horeca topper. Tot snel! 

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews