Porto Loosdrecht

Dinerbon Loosdrecht Porto Loosdrecht
Adres
Oud-Loosdrechtsedijk 167A
1231LV Loosdrecht
Telefoon
035 - 760 14 11
Dinerbon Loosdrecht Porto Loosdrecht
Dinerbon Loosdrecht Porto Loosdrecht
Dinerbon Loosdrecht Porto Loosdrecht

Aan de Loosdrechtse plassen kunt u genieten van de mooie natuur en allerlei soorten watersport beoefenen. U kunt er ook met uw Dinerbon genieten van een diner bij Porto Loosdrecht. Dit trendy restaurant heeft een terras direct aan het water waar u een prachtig uitzicht heeft op de plas en de haven. Dit terras kan verwarmd worden en is dus vier seizoenen lang geopend. En u kunt hier ook nog eens lekker eten!

Bij Porto Loosdrecht kunt u zeven dagen per week terecht voor een hapje en een drankje. Waan u in luxe met uw Dinerbon! De menukaart is zeer gevarieerd, dus iedere gast zal er aan zijn of haar trekken komen. Het is een aanrader om in de zomer één van de frisse maar vullende maaltijdsalades te bestellen. De specialiteit is de Salade Porto met zalm, gamba’s, seranoham en zoetzure komkommer. Als hoofdgerecht kunt u zich onder andere te goed doen aan een heerlijke tournedos of kipsaté in Ghanese stijl. Mocht u nou veel trek hebben, bestel dan de Super Saté voor €22,50! Hoe dan ook, u zult intens genieten van goed eten en de gemoedelijke sfeer. De bediening zal u vriendelijk en snel helpen, op ieder moment van de dag. Kom dus gezellig dineren bij Porto Loosdrecht met uw Dinercheque.

Porto Loosdrecht is ook de uitgewezen plek om met het hele gezin aan te schuiven na een dagje uit op de plas. Er is een kinder happy meal met friet en snacks. Kom dus gauw een hapje eten met uw Dinercheque

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10