Het Wapen van Medemblik

Dinerbon Medemblik Het Wapen van Medemblik
Adres
Oosterhaven 1
1671 AA Medemblik
Telefoon
(0)227-543844
Dinerbon Medemblik Het Wapen van Medemblik
Dinerbon Medemblik Het Wapen van Medemblik
Dinerbon Medemblik Het Wapen van Medemblik

Sinds de opening van het bruisende Het Wapen van Medemblik weet iedereen in Medemblik waar ze moeten genieten van het leven. Neem een voorbeeld aan de inwoners van dit leuke stadje en laat u aangenaam verrassen door deze geweldige combinatie van Bar, Restaurant en Hotel. Dat kan nu zelfs met een Dinerbon van Diner Cadeau.

Doordat Het Wapen van Medemblik zo’n veelzijdig horeca bedrijf zorgt het altijd voor gezelligheid. Kom langs voor een kopje koffie met een vers gebakje, lekker lunchen, gezellig borrelen of heerlijk dineren. Het is bij Het Wapen van Medemblik allemaal mogelijk. Dat het bij Het Wapen van Medemblik draait om gezelligheid is duidelijk, het no-nonsense concept druipt van de aankleding. Omdat ze bij Het Wapen van Medemblik streven naar de perfectie van zowel kwaliteit als service staat het concept ‘eerlijk’ centraal. Dit betekent onder andere dat er altijd met de grootste zorg voor kwaliteit en duurzaamheid wordt ingekocht. Ook betekent het dat er altijd de beste aandacht wordt geschonken aan de gastvrijheid. Daarom is Het Wapen van Medemblik dé beste plek om uw privé feest te vieren in de speciale feestzaal. Onder het toeziend oog van onze medewerkers is het een automatisch succes.

Vergeet niet dat u ook kunt logeren in één van de 17 sfeervolle hotelkamers. Zo kan geen enkele avond die bij Het Wapen van Medemblik wordt gespendeerd meer fout gaan. De 45 jaar horeca ervaring van moeder-bedrijf United Horeca Investments B.V. staat hiervoor garant.

Wacht dus niet langer en kom langs in Medemblik. Vergeet niet uw Dinercheque van Diner Cadeau mee te nemen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10