Bierderij Waterland

Dinerbon Monnickendam Bierderij Waterland
Adres
Galgeriet 4
1141GK Monnickendam
Telefoon
0299 407647
Dinerbon Monnickendam Bierderij Waterland
Dinerbon Monnickendam Bierderij Waterland

Bierderij Waterland is te vinden aan het Galgeriet 4, tussen twee havenkades in Monnickendam. De grote loods waarin dit horecabedrijf is gevestigd is omgebouwd tot brouwerij waar puur biologische bieren worden gebrouwen. Daarnaast is er een inpandig proeflokaal waar je naast het proeven van de bij Waterland gebrouwen bieren ook een smakelijk hapje kunt eten. Aangezien het etablissement aan de achterzijde aan het water grenst is er op die plek een zand/strandterras gecreëerd zodat het op dagen met mooi Nederlands weer mogelijk is om lekker in het zonnetje van een hapje en een drankje te genieten. Bierderij Waterland is op maandag en dinsdag gesloten. Op woensdag, donderdag en vrijdag kun je er vanaf 3 uur ‘s middags met je dinerbon of dinercheque terecht en op zaterdag en zondag vanaf 12 uur ‘s middags. De horecaonderneming sluit de deuren op woensdag, donderdag en zondag om 10 uur ‘s avonds en op vrijdag en zaterdag op het middernachtelijke uur.

Net als bij het brouwen van het bier gebruikt Bierderij Waterland voor het breiden van de verschillende gerechten bij voorkeur lokale en/of biologische ingrediënten. Dit resulteert onder meer in de mooiste vleesproducten van Woeste Willem, de lekkerste koffie van Kikundi Koffee en het heerlijkste verse brood uit de eigen bakkerij van de bierderij aangevuld met niet te versmaden biologisch schepijs van Johnny Gelato. Op de menukaart van Bierderij Waterland prijken vooral veel gerechten die vanzelfsprekend prima samen gaan met een goed glas bier. Daarbij kun je onder meer denken aan broodjes belegd met al dan niet vegetarische kroket of een traditionele flatbread pizza met gerookt buikspek, rode ui en geraspte kaas. Heb je grote trek, dan kun je ook voor de dagverse vlees-, vis- of vegaspecials gaan of smikkelen van een salade of burger. De bierderij geeft je tevens de mogelijkheid om kleinschaliger te snacken middels hun BioBorrelBites in de vorm van onder meer huisgemaakte boerenchips, bitterballen of zeewierloempia’s.

Heb je van alle spijzen en dranken genoten die het vriendelijke personeel van Bierderij Waterland tijdens je verblijf aan je serveerde en wordt het tijd om de rekening te betalen, dan kun je daar vanzelfsprekend probleemloos het saldo van je dinercheque of je dinerbon voor gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10