Charley's Diner

Dinerbon Nederhorst Den Berg Charley's Diner
Adres
Dammerweg 1
1394GT Nederhorst Den Berg
Dinerbon Nederhorst Den Berg Charley's Diner
Dinerbon Nederhorst Den Berg Charley's Diner
Dinerbon Nederhorst Den Berg Charley's Diner
Dinerbon Nederhorst Den Berg Charley's Diner

Ben je op zoek naar een restaurant waar je kunt genieten van een echt Amerikaans diner? Kom dan naar Charley’s diner. Dit restaurant in Nederhorst den Berg, staat bekend om de authentieke Amerikaanse sfeer en menukaart. Overal hangen Amerikaanse vlaggen en de bar heeft de vorm van een cadillac. Voor een overheerlijk Amerikaans diner ben je bij Charley’s diner op de juiste plek.

Burgers, bier uit een flesje en de hele dag Amerikaanse klassiekers uit de speakers. Dat is de sfeer die je tegemoetkomt, wanneer je Charley’s diner in Nederhorst den Berg binnenstapt. Wandel dit restaurant binnen en waan je in het Amerika van de jaren ’50. Elvis schalt uit de speakers en de bar staat vol met retro krukken. Neem plaats aan een van de tafeltjes of de bar en neem je tijd met het lezen van de uitgebreide menukaart.

Het draait bij Charley’s diner vooral om de burgers. Op het menu vind je talloze verschillende burgers met de leukste namen en met overheerlijke toppings. Zo kun je kiezen uit burgers met ingrediënten als: champignons, spek, paprika, ui, bacon, onion rings en natuurlijk verschillende soorten kaas. De burgers worden geserveerd met patat en een salade en zijn een overheerlijk hoofdgerecht. Eet je liever geen vlees, maar wil je wel een burger? Dan kun je kiezen voor een visburger of een vegetarische burger. Naast burgers maakt het restaurant ook nog eens overheerlijke pizza’s. Kies bijvorbeeld voor de pizza Scarface, James Dean of Frank Sinatra. Pizza zit al deccenialang verweven met de Amerikaanse cultuur. De pizza’s van Charley’s diner doen dan ook niet onder voor de befaamde burgers van dit restaurant.

Naast burgers en pizza kun je tevens verschillende voorgerechten, desserts en bijgerechten bestellen. Kom je alleen voor een drankje naar Charley’s diner? Bestel dan de onion rings of chicken wings als snack bij je drankje. Ook kun je porties patat, gepofte aardappel en maiskolven bestellen. Op het gebied van dessert kun je kiezen uit verschillende ijscoupes, tiramisu en Ben & Jerry’s ijs.

Heb je nog ergens in de la een dinerbon of dinercheque liggen? Vergeet deze dan niet mee te nemen wanneer je bij Charley’s diner komt eten. De dinerbon en dinercheque worden door dit restaurant als betaalmiddel geaccepteerd.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10