Golden Crown

Dinerbon Nederhorst den Berg Golden Crown
Adres
Overmeerseweg 1
1394 BC Nederhorst den Berg
Telefoon
0294 - 251214
Dinerbon Nederhorst den Berg Golden Crown
Dinerbon Nederhorst den Berg Golden Crown

Familiebedrijf Golden Crown is een gezellig restaurant met een Chinees/Indische keuken. Het restaurant biedt de gelegenheid om gezellig met zijn tweeën te dineren, maar is ook zeer geschikt voor grote groepen. Met uw Dinerbon kunt u bij ons bestellen van onze zeer uitgebreide kaart, maar u kunt ook gebruik maken van ons gerenommeerde wok buffet. Bij het buffet kunt u voor een vast bedrag per persoon onbeperkt opscheppen. U kunt dan zelf eten bereiden aan het grote wokeiland, iets wat kinderen heel leuk vinden! Verder zijn er voor de kinderen ook heel wat speciale gerechten. De Golden Crown is een echt familierestaurant!

 

Het restaurant ligt in het kleine Nederhorst, tussen Amsterdam en Hilversum, en is daar al meer dan 25 jaar een begrip. Met de rode en groene luifels is het al van veraf goed te herkennen. Door de gastvrijheid van de medewerkers en het lekkere en goede eten worden er in de Golden Crown vaak verjaardagen en jubilea gevierd. Met mooi weer is het op het overdekte terras van de Golden Crown heerlijk toeven. U kunt altijd binnenlopen voor lunch, diner of gewoon een lekker drankje natuurlijk ook met uw dinercheque.

 

Bij de Golden Crown zijn wij heel nauw betrokken bij onze gasten en op onze facebook geven we u dan ook graag een inkijkje in onze keuken. U kunt daar zien hoe wij onze verse loempia’s of satésaus bereiden. Wij hopen dat u uw Dinerbon snel bij ons komt verzilveren en dat we u dan mogen verwelkomen. Alvast tot ziens!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews