Restaurant De Rijd

Dinerbon Nieuwe Niedorp Restaurant De Rijd
Adres
Vijverweg 3
1733 AS Nieuwe Niedorp
Telefoon
0226 411983
Dinerbon Nieuwe Niedorp Restaurant De Rijd
Dinerbon Nieuwe Niedorp Restaurant De Rijd

Met uw dinerbon van Dinercadeau krijgt u nu de kans om heerlijk te genieten van Restaurant de Rijd. Ons restaurant is gelegen in het Nieuwe Niedorp, een van de mooiste dorpjes van West-Friesland. Kom snel langs en laat u verrassen door de vele heerlijke gerechten en de vele mogelijkheden die restaurant de Rijd te bieden heeft.

Het moment dat u bij ons binnenstapt merkt u gelijk het stijlvolle en intieme wat het restaurant te bieden heeft. Bij ons kunt u genieten van een van onze heerlijke gerechten in een heerlijke relaxte ambiance. Bij ons kunt u kiezen van een van de gerechten van onze diverse kaart. De diversiteit van verschillende specialiteiten maakt onze kaart van een zeer hoog niveau. Mocht u de stoute schoenen hebben aangetrokken, dan kunt u bij ons kiezen voor ons zeer populaire verrassingsmenu. Hierbij legt u volledig het vertrouwen in onze topkeuken. Ons verrassingsmenu laat dan ook menig bezoeker verrassen. U kunt bij ons ook aanschuiven met uw dinercheque en een kijkje nemen op onze voortreffelijke wijnkaart. Op deze kaart vind u voor elk gerecht en elke gelegenheid een heerlijke bijpassende wijn. Zo tilt u uw ervaring bij Restaurant de Rijd naar ongekende hoogtes. Onze smakelijke huiswijnen laten we hoogstpersoonlijk importeren vanuit Spanje en Italië.

Mocht u heerlijk willen lunchen, dan is dat bij ons meer dan mogelijk. Ook met uw dinerbon van Dinercadeau kunt u aanschuiven voor een heerlijke lunch. Wanneer het weer het toelaat kunt u bij ons ook heerlijk plaatsnemen op het terras. Zien we u snel verschijnen?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10