Voldaan

Dinerbon Nijmegen Voldaan
Adres
van ’t Santstraat 97
6523 BC Nijmegen
Telefoon
024-3605750
Dinerbon Nijmegen Voldaan
Dinerbon Nijmegen Voldaan
Dinerbon Nijmegen Voldaan

Voldaan in Amsterdam is de nieuwe hotspot waar je terecht kunt voor een heerlijk ontbijt, brunch of lunch of gewoon voor een lekker sapje of kop koffie. U vindt dit toegankelijke restaurant aan de Jan Pieter Heijestraat in het mooi stadsdeel Amsterdam West.

 

Het interieur van het restaurant is sprekend, in de zin van dat het perfect past bij het eten wat u er kunt bestellen. De inrichting combineert namelijk een industriële look met landelijke details. Denk dus aan mooie vintage meubels en verse bloemen op tafel. Hier kun je terecht voor een heerlijke kop koffie in de morgen of een uitgebreide lunch in de middag. Denk dan bijvoorbeeld aan een Italian Sandwich, met huisgemaakte basilicum hummus, gegrilde groente en burata. Of een Latin Salad, bestaande uit in de oven geroosterde zoette aardappel met een kruidige dressing, avocado, pompoen zaadjes, spinazie, tomaat gerookte paprika en koriander. Echte pure, biologische ingrediënten staan centraal bij de bereiding van al dit heerlijks. En dat is ook zo uniek aan het concept van Voldaan in Amsterdam: Alles is biologisch! Houdt u ook zo van Eggs benedict? Dan kunt u die dus hier bestellen, met een perfect geweten!

 

Voldaan in Amsterdam is dus een prachtig, eerlijk en puur restaurant wat u zeker eens moet bezoeken als u in de buurt bent! Heeft u een Dinerbon of dinnercheque? Dan is dit de perfecte gelegenheid om die te verzilveren!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10