Stoer in de Beemster

Dinerbon Noordbeemster Stoer in de Beemster
Adres
Middenweg 48
1463 HC Noordbeemster
Telefoon
0299 633 725
Dinerbon Noordbeemster Stoer in de Beemster

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon in het plaatsje Noordbeemster? Dan hebben wij voor u wellicht een leuk restaurant in de aanbieding. U bent vanaf nu namelijk van harte welkom om met uw dinercheque te komen proeven van de gezellige sfeer, de mooie inrichting en het heerlijke eten bij restaurant Stoer in de Beemster. U kunt hier ’s middags gezellig lunchen en ’s avonds geniet u van een uitgebreid diner met meerdere gangen. De inrichting van het restaurant past zeer goed bij de naam, die is namelijk stoer maar toch ook stijlvol. Dit komt zowel terug in de indeling als in het gebruik van kleur. Stoer gaat bij Stoer in de Beemster gelukkig ook goed samen met gastvrijheid, dus u zal warm worden onthaald met uw dinerbon in het restaurant.

In de keuken van Stoer in de Beemster wordt gewerkt met bijzondere en pure ingrediënten. Hiervan weet de chef op een unieke en eigentijdse wijze verassende gerechten te maken, waaronder een gegrilde Harderfilet met crème van pastinaak en mascarpone met mierikswortel beurre blanc. Een ander gerecht dat u kunt bestellen bij Stoer in de Beemster is een tournedos met aardappel – knolselderij fondant, een saus van gepofte uit en eventueel een gebakken eendenlever als supplement. Probeer ook de STOERE Beemster burger XL, een 100% rundvlees hamburger met flaquette, Beemsterkaas, tomaat, salade, truffelmayonaise, augurk, ui, friet en mayonaise.

Voor een avond heerlijk uit eten in de Beemster moet u bij Stoer in de Beemster zijn! Breng met uw dinercheque een bezoek aan dit vrolijke, stoere restaurant met uw gezin, vrienden, vriendinnen of collega’s en laat u verassen door de creaties van de chef de cuisine van het restaurant!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10