Restaurant Eeterij de Rijp

Dinerbon Oost-Graftdijk Restaurant Eeterij de Rijp
Adres
Groenedijk 6
1487 ME Oost-Graftdijk
Telefoon
088-0708063
Dinerbon Oost-Graftdijk Restaurant Eeterij de Rijp

Zou u graag met uw dinerbon heerlijk uit eten gaan in Oost-Graftdijk? Dan kunnen wij u heuglijk nieuws brengen. Bij restaurant Eeterij de Rijp kunt u met uw dinercheque namelijk heerlijk komen dineren. U zal aldaar vriendelijk welkom worden geheten door het personeel. De bediening zal u gedurende de gehele avond begeleiden en u adviseren in uw keuze voor de verschillende gerechten en bijpassende wijnen. Het restaurant bevindt zich aan de rand van het vakantiepark Vondelpark, dus u kunt in de buurt van het restaurant goed recreëren en genieten van de natuur. De inrichting van het restaurant is huiselijk en eenvoudig, waardoor eenieder zich waarschijnlijk thuis zal voelen bij Eeterij de Rijp.

Op het menu staan afwisselende gerechten die worden bereid van verse gerechten. Zo kunt u uw diner beginnen met een voorgerecht van ham en meloen, een heerlijk soepje of een frisse salade van zalm. Als hoofdgerecht kunt u onder andere met uw dinerbon genieten van een verse doradefilet die op de huid wordt gebakken of van een kogelbiefstuk met frites in een heerlijke bijpassende saus. Als nagerecht is de luxe koffie een echte aanrader. Dit is een lekkere koffie met bonbons, slagroom, en een lekker likeurtje.

Bent u nieuwsgierig geworden naar Restaurant Eeterij de Rijp? Reserveer dan een tafeltje voor uw gezelschap en laat u heerlijk in de watten leggen. Vergeet ook zeker niet om uw dinercheque mee te nemen! Het team van Restaurant Eeterij de Rijp hoopt u snel te mogen ontvangen in het mooie Oost-Grafdijk.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10