Jaimie van Heije

Dinerbon Ouderkerk aan de Amstel Jaimie van Heije
Adres
Kerkstraat 59
1191 JE Ouderkerk aan de Amstel
Telefoon
020 - 4965848
Dinerbon Ouderkerk aan de Amstel Jaimie van Heije
Dinerbon Ouderkerk aan de Amstel Jaimie van Heije
Dinerbon Ouderkerk aan de Amstel Jaimie van Heije

Jaimie van Heije restaurant is echt een sensatie gelegen aan de Amstel. Naamgever van het restaurant en topchef Jaimie van Heije kookt in zijn restaurant de sterren van de hemel. Bij het restaurant van Jaimie van Heije wordt alles tot in de puntjes uitgedacht. Elke dag wordt er gewerkt aan een unieke kaart, sfeer en setting. Kom langs met uw dinerbon en ervaar deze unieke beleving die het restaurant kenmerkt.

De persoonlijkheid van topchef Jaimie van Heije klinkt door in bijna alles; het eten, het interieur, het personeel en zelfs de gasten. Zijn eigenwijze stijl maakt elke lunch en elk diner tot een on-of-a-kind beleving. De cuisine van het restaurant is moeilijk onder woorden te brengen. Topchef Jaimie gebruikt zijn expertise om elke dag nieuwe gerechten te bedenken met invloeden van over de hele wereld. Het doel van het restaurant is om de gasten keer op keer te verassen met nieuwe en spannende gerechten. De meeste gasten leggen hun vertrouwen in de professionaliteit van Jaimie en zijn team en kiezen het verassingsmenu. Neem uw dinercheque mee en laat u ook verrassen door Jaimie en zijn topteam.

Jaimie heeft een groot belang bij zijn gasten. Hij geniet er van om zijn gasten kennis te laten maken met nieuwe heerlijke gerechten. U hoeft ook niet raar op te kijken als hij even langs komt lopen.

Bent u een groot liefhebber of bent u benieuwd naar culinaire excellentie? Dan bent u bij Jaimie van Heije zeker aan het goede adres. Ook met uw dinerbon bent u van harte welkom.

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews