Restaurant Twist

Dinerbon Ouderkerk aan de Amstel Restaurant Twist
Adres
Amstelzijde 53
1184 TZ Ouderkerk aan de Amstel
Telefoon
020 - 3374427
Dinerbon Ouderkerk aan de Amstel Restaurant Twist

Echt Aziatisch genieten in Ouderkerk aan de Amstel is tegenwoordig geen droom meer. Dat kan nu namelijk bij Restaurant TwisT. In dit restaurant koken ze authentieke Indiase en Thaise gerechten zonder dat het oubollig is. Ook wordt u altijd hartelijk ontvangen, uiteten gaan moet immers een bijzondere ervaring blijven. Vooral als u betaalt met een cadeau kaart, zoals de Dinerbon van Diner Cadeau.

Bij TwisT hebben ze een kaart samengesteld die is gebaseerd op de authentieke Indiase en Thaise keuken, met een twist. Er is hier sprake van fusion namelijk. Wat het voor veel gasten een ervaring maakt waar ze nog lang bij stil staan. U kunt naast een bijzondere Tandoori ook smullen van een huisgemaakte burger, India style. Wat u uiteindelijk ook besteld, het zal een smaak explosie zijn. Het gebruik van de verschillende kruiden zorgt voor een menu dat u gegarandeerd aan uw vrienden en kennissen zal aanraden. Vanuit het restaurant heeft u tevens een prachtig uitzicht op de Amstel zodat u prachtig boten schouwspel meemaakt tijdens het diner. Er is niets romantischer

Bij TwisT wordt er ondanks de naam, niet over de service getwist. De gast staat altijd centraal. De romantische en zakelijke sfeer van het restaurant wordt hierdoor versterkt en wordt het restaurant de aangewezen locatie voor een intiem diner of een zaken diner. Er is natuurlijk ook aan de kinderen gedacht, deze kunnen een keus maken van het kindermenu. Daar wordt niet over gemopperd. Ook deze diners kunt u natuurlijk gewoon betalen met een cadeaukaart. Zoals bijvoorbeeld de Dinercheque van Diner Cadeau.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10