Beachclub Fuel

Dinerbon Overveen (Bloemendaal aan Zee) Beachclub Fuel
Adres
Zeeweg 84
2022XE Overveen (Bloemendaal aan Zee)
Telefoon
023-5736433
Dinerbon Overveen (Bloemendaal aan Zee) Beachclub Fuel

Aan de luxe Zeeweg in het zonnige Bloemendaal aan Zee vindt u vele smaakvolle, chique en gezellige strandtenten waar u tijdens een dagje aan het strand heerlijk kunt vertoeven en uitrusten. Bij een van deze strandtenten bent u bovendien van harte welkom met uw dinerbon, namelijk bij Beachclub Fuel. Van begin maart tot en met eind september kunt u hier terecht voor een lichte lunch, een gezellige borrel of een smaakvol diner met vrienden of familie. Zeven dagen per week geniet u hier tijdens het zomerseizoen van heerlijk eten, gezellige muziek, een mooie inrichting en een leuk publiek met uw dinercheque. Of u nu binnen zit in de hip ingerichte strandtent of buiten op het zonnige terras, het is bij Beachclub Fuel goed toeven.

Op de menukaart van Beachclub Fuel heeft u een ruime keus uit verschillende soorten gerechten. Zo kunt u met uw dinerbon bijvoorbeeld een op de huis gebakken zeebaars met antiboise bestellen, maar ook een grote carpaccio met truffelmayonaise, olijven, pittenmix en Parmezaanse kaas. Een licht gerecht is de salade geitenkaas met gegratineerde geitenkaas, honing, sud’n’sol tomaatjes en zwarte salades. Ideaal voor de warme zomeravonden of als een lekkere lunch tussendoor. Vraag de bediening ook naar de weekspecial of kijk op de borden op het terras welk gerecht er die week in de aanbieding is!

Lijkt het u leuk om uw dinercheque te besteden op het strand van Bloemendaal? Kom dan in de zomer naar deze sfeervolle en gastvrije strandtent en geniet van een heerlijke culinaire dag aan de Hollandse kust!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10