Brouwerskolkje

Dinerbon Overveen Brouwerskolkje
Adres
Brouwerskolkweg 5
2051 ED Overveen
Telefoon
023 - 5219134
Dinerbon Overveen Brouwerskolkje
Dinerbon Overveen Brouwerskolkje
Dinerbon Overveen Brouwerskolkje

Midden in het pittoreske Brouwerskolkpark in Overveen ligt het moderne restaurant Brouwerskolkje. Een fijne plek om uw Dinerbon om te ruilen voor een biologische koffie met taart van Bedfort & Delancey, een heerlijke lunch met brood van het Wereld Bakkertje of een smaakvol diner met vers geschoten wild.

Sinds 2012 is Martin Faber eigenaar van het Brouwerskolkje. Hij is een gepassioneerde chefkok die veel ervaring heeft in met Michelinsterren bekroonde restaurants. Hij kookt met verse seizoensgebonden producten, zoals Noordzeevis, schaaldieren, en vlees uit de Wieringermeerpolder. Daarom wisselt de menukaart regelmatig en wordt de kwaliteit gewaarborgd. Ervaar zelf de culinaire hoogstandjes van Martin en ruil uw Dinercheque in voor een verrukkelijk driegangenmenu met gegratineerde mosselen, runderbavette en een chocolade lava cake. Drink daar een lekker biertje, wijntje of likeurtje bij om uw avond compleet te maken. Neem in de wintermaanden plaats naast de warme open haard en geniet in de warme zomermaanden van het zonnetje op het prachtige ruime terras waarbij u uitkijkt over de geweldige bosrijke omgeving.

Het restaurant is niet alleen een uitstekende plek voor koffie, lunch, diners en borrels, maar ook voor feesten en partijen. Het ruime terras en de intieme sfeer in het restaurant maakt het Brouwerskolkje uitermate geschikt voor groepen en grote feesten. Binnen zijn er veertig zitplaatsen en een open haard en heeft u uitzicht op een ruim zonnig terras met honderd zitplaatsen. U bent van dinsdag tot en met zondag van harte welkom. Vergeet uw Dinerbon of Dinercheque niet mee te nemen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10