De Hemelse Pannenkoek

Dinerbon Overveen De Hemelse Pannenkoek
Adres
Zeeweg 3
2051 EB Overveen
Telefoon
023 - 8885886
Dinerbon Overveen De Hemelse Pannenkoek
Dinerbon Overveen De Hemelse Pannenkoek
Dinerbon Overveen De Hemelse Pannenkoek

Aan het begin van de Zeeweg in Overveen is restaurant De Hemelse Pannenkoek gevestigd. Met uw Dinerbon kunt u hier de heerlijkste pannenkoeken van Nederland krijgen. Want wie houdt er nou niet van deze oer-Hollandse lekkernij? De Helmelse Pannenkoek is gevestigd in een groot pand, met een voor- en achterterras. Zak weg in één van de comfortabele loungebanken met de kenmerkende paarse kussens en geniet van een hapje en een drankje.

Restaurant De Hemelse Pannenkoek is dagelijks geopend tot 20:00. In de middag is het een heerlijke plek voor een kopje koffie en Opa’s appeltaart of een Belgische wafel. Wilt u komen lunchen met uw Dinerbon? Dat kan natuurlijk ook bij De Hemelse Pannenkoek. Op de lunchkaart staan diverse tosti’s, stokbroodjes, clubsandwiches, soepen en salades. Probeer bijvoorbeeld de Komeet Salade met warme geitenkaas, gemengde noten en granaatappeldressing. Maar eigenlijk moet u toch wel voor de pannenkoek bij dit restaurant zijn. Bestel bijvoorbeeld met uw Dinercheque één van de vele zoete pannenkoeken, hartige pannenkoeken met spek, (geiten)kaas, ham en/of champignons. Of ga voor één van de specialiteiten, zoals de Noorse pannenkoek of de Israëlische pannenkoek. Er is voor ieder wat wils!

Uiteraard is De Hemelse Pannenkoek de ideale plek om uw kinderen mee naar toe te nemen. Neem dan ook uw Dinercheque mee. Zij kunnen genieten van een lekkere pannenkoek of van poffertjes, kipnuggets of frietjes. U kunt er zelfs terecht om een leuk potje midgetgolf te spelen op de naastgelegen baan!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews