Lokaal72

Dinerbon Overveen Lokaal72
Adres
Bloemendaalseweg 257
2051GD Overveen
Telefoon
023 8887272
Dinerbon Overveen Lokaal72
Dinerbon Overveen Lokaal72

Op zijn tijd smaakt een lekkere vette hap soms ontzettend lekker. Maar niet elke vette hap is altijd even goed klaargemaakt of er wordt geen gebruik gemaakt van kwaliteitsproducten. Dit is niet het geval bij Lokaal72 in Overveen. Lokaal72 staat bekend om haar friet en burgers. En niet voor niets. Met je Dinerbon eet je hier namelijk heerlijke huisgemaakte friet en hamburgers. Maar ook voor andere lekkernijen kun je bij Lokaal72 terecht en je krijgt dan altijd een kwaliteitsproduct op je bord dat door frituurexperts voor je is klaargemaakt. Je kunt je friet en burger met de Dinercheque in je hand in Lokaal72 opeten, maar ook meenemen naar huis.

De friet en burgers van Lokaal72

Lokaal72 is befaamd om haar zelfgemaakt friet en hamburgers. Bestel je hier met je Dinerbon een lekker broodje hamburger, dan krijg je een zelfbereide hamburger van biologisch rundvlees. De smaak is niet alleen veel lekkerder omdat het een huisgemaakte hamburger is, je kunt ook onbezorgd je burger eten, want biologisch rundvlees is veel gezonder en veel beter voor het klimaat. De 'Klassieker van rund' bestaat uit een hamburger van biologisch rundvlees, sla, tomaat, augurk, ui en saus op een lekkere en gezonde speltbol. Je kunt ook kiezen voor 'Dubbel klassiek' met een dubbele hamburger of de 'Kidsburger klassiek', Zelfgemaakte friet smaakt altijd het lekkerst en dat kun je bij Lokaal72 proeven. Bestel een kleintje, normaal, middel of groot, of een lekkere familiezak met huisgemaakte friet.

Ook andere biologische producten

Houd je niet zo van rundvlees? Neem dan je Dinercheque mee voor een heerlijke kippendijburger. Ook deze burger is van biologische kippendijen gemaakt. Ben je meer voor de vis? Bestel dan een wilde zalmburger. Ook vegetariërs kunnen bij Lokaal72 terecht voor een Portobelloburger, gemaakt van de portobellopaddestoel of falafelburger, waar vegetarische falafel voor gebruikt is. Alle burgers zijn te verkrijgen met extra bacon of kaas. Alle overige snacks van Lokaal72 bestaan uit goede kwaliteitsproducten, zoals de kroketten van Holtkamp of probeer eens de kippendij saté van biologische kippendij. Natuurlijk kun je bij Lokaal72 ook terecht voor je kopje koffie, cappuccino of een latte macchiato. Bij lokaal72 is het dus altijd gezond én lekker eten.

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10