Blue Lotus

Dinerbon Purmerend Blue Lotus
Adres
Nieuwstraat 71
1441 CL Purmerend
Telefoon
0299 - 434999
Dinerbon Purmerend Blue Lotus
Dinerbon Purmerend Blue Lotus
Dinerbon Purmerend Blue Lotus

Bent u op zoek naar een leuk restaurant om met uw dinerbon uit eten te gaan in de buurt van Amsterdam, probeer dan eens dit leuke restaurant in Purmerend. Het restaurant heet Blue Lotus en staat bekend om de lekkere Chinese, Indische en Aziatische specialiteiten. Blue Lotus bevindt zich aan de Nieuwstraat 71 en is te herkennen door de rode gordijnen in de ramen. Binnen is het restaurant gezellig ingericht. Er staan planten en lotusbloemen, aan de muren hangen schilderijen en her en der staan vrolijke beeldjes. U bent hier het hele jaar door welkom om gezellig te komen eten met vrienden, vriendinnen, familie of collega’s. Uw dinercheque is daarbij net zo welkom als u zelf!

Op het menu van restaurant Blue Lotus staan zeer uiteenlopende gerechten uit verschillende keukens. Zo kunt u kiezen uit vele soorten Chinese, Indische, Sichuan, en Kantonese rijsttafels. Ook kunt u nasi en bami bestellen met kip, Foe Yong Hai, Tjap Tjoy of kip kerrie. Bent u vegetarisch? Dan kunt u onder andere kiezen uit ‘Sze Sik Tjoi’, een Chinese vier kleuren groenteschotel of ‘Hong Siew Tao Fu’ een Tau Fu met diverse groente. Van deze en vele andere vis-, vlees en vegetarische gerechten kunt u met uw dinercheque komen genieten bij restaurant Blue Lotus.

Bent u overtuigd geraakt dat dit restaurant iets voor u is? Reserveer dan een tafel bij restaurant Blue Lotus en Purmerend en beleef een fijne avond uit met uw dinerbon. U kunt door Blue Lotus ook eten laten bezorgen, maar daarvoor kunt u helaas niet met uw dinercheque betalen.

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews