Brasserie ZOMAAR Purmerend

Dinerbon Purmerend Brasserie ZOMAAR Purmerend
Adres
Achter de Kerk 1
1441BE Purmerend
Telefoon
0299 430 181
Dinerbon Purmerend Brasserie ZOMAAR Purmerend
Dinerbon Purmerend Brasserie ZOMAAR Purmerend

Midden in het centrum van Purmerend in de straat Achter de Kerk is restaurant Brasserie ZOMAAR gevestigd. Het restaurant straalt veel rust en sfeer uit door de sfeervolle en knusse inrichting. U kunt bij ons echt genieten van de  huiskamersfeer. Wij beschikken over een binnen en buiten locatie. Buiten hebben wij een terras bij de kerk waar u met mooi weer heerlijk in het zonnetje kan zitten. Ons restaurant is zeer geschikt voor feestjes, gezinsuitjes, zakelijke besprekingen of kom gewoon eens gezellig langs om er tussen uit te gaan. De vriendelijke bediening zorgt voor een probleemloos bezoek wanneer u langs komt met uw dinercheque, waardoor u extra kan genieten!

Brasserie ZOMAAR heeft een eerlijke keuken met mooie en verse ingrediënten. De smaak van de gerechten is uitstekend en zullen u versteld laten staan. Wij zorgen ervoor dat uw eten smaakvol en chique op tafel wordt geserveerd. Het is voor ons belangrijk dat ons eten van de kaart van hoge kwaliteit is.
Met uw dinerbon kunt u bij ons terecht voor een lunch, high tea, high wine, high cocktail, een diner of voor een gezellige borrel. Wij hebben ook een barista tot onze beschikking die handbereide koffie maakt en wij hebben regelmatig ons zelfgemaakte overheerlijke taart op de kaart staan. Onze high tea is zeer gevarieerd en u krijgt zeker waar voor uw geld. Ons diner bestaat uit verschillende menu’s en daarbij heeft u keuze genoeg aan onze verschillende drankjes voor jong en oud!  

Wij willen u graag verassen met ons heerlijke eten, dus kom gezellig bij ons langs met uw Dinerbon of Dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10