Kozee

Dinerbon Purmerend Kozee
Adres
Koemarkt 28
1441DD Purmerend
Telefoon
0299 415140
Dinerbon Purmerend Kozee
Dinerbon Purmerend Kozee
Dinerbon Purmerend Kozee
Dinerbon Purmerend Kozee

Ben je in de buurt van Amsterdam, Volendam of Purmerend? Neem dan je Dinerbon mee en kom gezellig lunchen of dineren bij restaurant Kozee in Purmerend. Restaurant Kozee heet je van harte welkom en hier geniet je van de mooiste en lekkerste seizoensgebonden producten die in de gerechten zijn verwerkt. Restaurant Kozee is ook expert in wijnen, zodat je ook volop kunt genieten van jouw favoriete wijn of een wijn die het personeel van restaurant Kozee je aanbeveelt. Het restaurant is dagelijks, behalve dinsdags en woensdags, vanaf 12:00 geopend voor de lunch. Neem dus ook voor een dagje uit in de omgeving van Noord-Holland je Dinercheque mee om te genieten van een heerlijke maaltijd in Restaurant Kozee.

Lunchen bij restaurant Kozee

Voor een lunch kun je met je Dinerbon een keuze maken uit een groot aantal lunchgerechten. De lunchkaart bestaat uit een soep van de dag, diverse koude broodjes, warme broodjes en tosti's. Wil je toch iets uitgebreider lunchen? Er staat namelijk ook wat grotere lunchgerechten op de kaart, zoals oesters op verschillende wijzes bereid en kip-, rund- en visgerechten. En mocht je dan nog niet genoeg hebben gegeten, dan kun je ook een dessert nemen, zoals tiramisu of een tropisch of chocolade dessert.

Dineren bij restaurant Kozee

Vanaf 17:00 kun je met je Dinercheque bij restaurant Kozee terecht voor het diner. De uitgebreide dinerkaart geeft een veelheid aan verschillende soorten gerechten weer. Wil je jezelf een keer verrassen? Bestel dan het complete menu inclusief brood en amuses. Je hebt daarbij de keuze uit een 3, 4, 5 of een 6-gangendiner. Het is natuurlijk een verrassing wat je op je bord krijgt, maar de chef-kok zal zeker iets lekkers voor je bereiden. Ook een volledig vegetarisch menu is mogelijk. Ga je voor een a la carte menu, dan worden de gerechten gemakkelijk weergegeven per gebruikte vlees- of vissoort. Daarbij kies je gerechten uit de categorie kip, rund, vis of oesters. En natuurlijk kun je ter afsluiting ook een dessert bestellen. De dinerkaart kent tevens een variatie aan diverse soorten alcoholische dranken, zoals whiskey, likeur, rum en cognac. Wil je wijn tijdens het diner? Bekijk dan ook eens de wijnkaart.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10