Magnolias

Dinerbon Purmerend Magnolias
Adres
Westerweg 60
1445AD Purmerend
Telefoon
0299 481623
Dinerbon Purmerend Magnolias
Dinerbon Purmerend Magnolias
Dinerbon Purmerend Magnolias

Bent u in het bezit van een dinerbon van DinerCadeau? Dan moet u zeker een keer langskomen bij Magnolia’s in Purmerend. Bij Magnolia’s kunt u genieten van heerlijk eten en een fijne omgeving. Heeft u een heerlijk potje staan golfen? Dan kunt u bij ons stoom afblazen en uw dag perfect afsluiten met heerlijk eten en drinken.

Bij Magnolia’s wordt er gestreefd naar een enkel kernpunten. Het personeel doet er alles aan om deze punten na te streven. Zo streeft het restaurant er naar om alle gasten een hoogwaardig, persoonlijk product te bieden die de standaard verwachtingen overtreft. Wij hopen verder onze bezoekers zo te charmeren met ons heerlijke eten zodat men vaker terug wil komen. Ook hopen we graag nieuwe bezoekers aan te trekken. Magnolia’s zorgt voor een fijne werkplek waar de werknemers zich op hun gemak voelen. Dit zorgt verder voor de heerlijke ongedwongen sfeer in het restaurant, waardoor u in heerlijke rust kan genieten van de meest lekkere gerechten. Geniet van deze rustige sfeer met uw dinercheque van DinerCadeau  Verder laat ons personeel zich zoveel mogelijk van hun professionele kant zien om u zo een prettig mogelijk verblijf te garanderen. Bij Magnolia’s streven we naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding om zo verschillende doelgroepen welkom te heten in ons restaurant.

Bent u fan van golfen, of houdt u gewoon van lekker eten? Dan is Magnolia’s misschien wel de uitgelezen plek voor u om een bezoekje te brengen. Ook kunt op ons terras heerlijk tot rust komen. De kwaliteit van ons eten en de gastvrijheid van ons personeel zorgen voor glans aan je dag. Komt u snel een keet langs met uw DinerBon?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 4 /10