Restaurant Gachita

Dinerbon Purmerend Restaurant Gachita
Adres
Weerwal 15
1441 AL Purmerend
Telefoon
0299 - 470572
Dinerbon Purmerend Restaurant Gachita
Dinerbon Purmerend Restaurant Gachita
Dinerbon Purmerend Restaurant Gachita
Dinerbon Purmerend Restaurant Gachita

Bij Restaurant Gachita in het centrum van Purmerend kunt u kennis maken met de authentieke en veelzijdige Zuid-Amerikaanse keuken. Ga op culinaire ontdekkingsreis met uw Dinerbon! U heeft de keus uit verschillende soorten heerlijk gegrild vlees of vis, waarbij er rekening wordt gehouden met zowel de grote als kleine eter. Zo voelt iedereen zich thuis bij Restaurant Gachita! Ze zijn dagelijks geopend vanaf 17:00, behalve op dinsdag en woensdag. U bent van harte welkom en uw Dinercheque is dat ook.

Bent u een liefhebber van een mooi stuk vlees? Dan moet u bij Restaurant Gachita zijn. U krijgt niet zomaar een biefstukje met friet, maar een heerlijk malse steak die bereid is op de houtskoolgrill. Ze serveren het beste vlees uit Argentinië, puur en uit de vrije natuur. Bestel met de Dinerbon uw favoriete steak, zoals de entrecote, ribeye of ossenhaas. Het is ook mogelijk om onbeperkt spareribs te komen eten voor maar €18.95! Uw stuk vlees zal nog beter tot zijn recht komen in combinatie met een lekkere saus, gepofte aardappel, frietjes of een gegrilde maiskolf met roomboter. De visliefhebber kan onder andere genieten van zeewolffilet uit de oven. Bent u vegetariër? Dan kunt u kaasfondue of een groentetortilla bestellen!

Restaurant Gachita is ingericht in Zuid-Amerikaanse stijl, compleet met sfeervolle muurschilderingen. Bij mooi weer gaan de tuindeuren open en kunt u genieten van een heerlijke maaltijd in de tuin. Dit is perfect voor een romantisch avondje uit! Neem ook uw Dinercheque mee.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10