't Swaentje

Dinerbon 's-Graveland 't Swaentje
Adres
Noordereinde 353
1243JZ 's-Graveland
Telefoon
035 656 20 16
Dinerbon 's-Graveland 't Swaentje

Aan de Noordereinde in ’s-Graveland staat restaurant ’t Swaentje! Het restaurant is gelegen in het hart van Het Gooi en is gevestigd in een monumentaal pand. Dit monumentale pand staat naast een sluisje en een oude trekvaart. Het is een volledig wit gebouw uit de 17e eeuw en is een begrip in de omgeving en het straalt nostalgie en gezelligheid uit. U kunt hier perfect heen voor een geweldig etentje met uw dinercheque! Een echte gelegenheid die staat kwalitatieve, culinaire perfectie. Het restaurant heeft een prachtige moderne inrichting met veel donkere en lichte kleuren. U zult met grote ogen rond kunnen kijken in het restaurant. Gastheer Mijndert Groen en zijn enthousiaste team zullen ervoor zorgen dat u alleen maar zult genieten. Er zal u aan niets ontbreken!

In de keuken wordt er met de juiste passie en tijd aan elk gerecht gewerkt. Alle ingrediënten voor een avond heerlijk dineren zijn aanwezig. Hier kunt u uitstekend van genieten en dat allemaal voor uw dinerbon! Er worden onder andere seizoen gerechten bereid in de keuken. zo blijft de kaart gevarieerd en eet u wat de natuur u te bieden heeft! Zo kunt u onder andere Zalm forel, venkel-spinazie salade, piccalilly marshmallow, radijs, papadum en citroenmayonaise, Ravioli van lentui en ricotta, saus met Chardonnay azijn, Tournedos met Madeira saus en een Chocolade bombe, bananenchip, vanille ijs en frambozen coulis eten.

’t Swaentje zorgt ervoor dat u van een onvergetelijk avond kunt genieten! Ga dus snel met uw dinercheque of dinerbon naar ’t Swaentje!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10