Restaurant De Vrienden van Jacob*

Dinerbon Santpoort Restaurant De Vrienden van Jacob*
Adres
Duin en Kruidbergerweg 60
2071LE Santpoort
Telefoon
023 512 1800
Dinerbon Santpoort Restaurant De Vrienden van Jacob*

In Santpoort aan de Duin en Kruidbergerweg is het prachtige Restaurant De Vrienden van Jacob gelegen. Bij aankomst ziet u al het prachtige gebouw waar het restaurant in is gevestigd. U kunt nu met uw dinerbon bij het prachtige Landgoed Duin en Kruidberg lunchen of dineren. Het Landgoed is gelegen in het National Park Zuid-Kennemerland. Voor De Vrienden van Jacob ‘is koken schilderen met smaken’. Bij binnenkomst zult u meteen zien dat het interieur van dit sterrenrestaurant chique en verzorgd is. U kunt hier ideaal lunchen of dineren met uw partner, familie of vrienden. Er werkt een uitstekend team die u graag helpt bij al uw vragen en wensen. Op deze manier hoeft u zich nergens zorgen om te maken en hoeft u dus alleen maar te genieten uw gehele lunch of diner lang!

In de keuken staat een geweldige keukenbrigade onder de inspirerende leiding van  Executive Chef en SVH-meesterkok Alain Alders. Zij bereiden culinaire modern-Franse topgerechten met een Mediterrane touch. Er wordt uitsluitend gewerkt met de beste en verste producten om zo de gerechten naar een topniveau te brengen. Voor uw dinercheque kunt u dus veel verwachten bij De Vrienden van Jacob! Naast verrukkelijke gerechten heeft het restaurant ook een goede kwaliteit aan dranken staan.

Reserveer of telefoneer om zeker te zijn van een plek bij De Vrienden van Jacob. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Voor een unieke ervaring gaat u zeker eens met uw dinercheque of dinerbon naar Restaurant De Vrienden van Jacob!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews