Het Igesz Café

Dinerbon Schagen Het Igesz Café
Adres
Markt 22
1741BS Schagen
Telefoon
0224-214824
Dinerbon Schagen Het Igesz Café

Bij Slothotel Schagen ontmoeten heden en verleden elkaar. De horecagelegenheid, die in het verleden bekend stond onder de naam Ignez, is namelijk een herbouwde, moderne versie van het aloude Slot Schagen, dat vanaf het eind van de Middeleeuwen lange tijd op precies dezelfde locatie te vinden was. Het nieuwe complex is tegenwoordig niet meer het domein van jonkvrouwen en kasteelheren, maar doet daarentegen dienst als hotel, restaurant en café. Wil je er voor het nuttigen van een hapje en een drankje gebruik maken van je dinerbon of dinercheque, dan kun je daarvoor terecht in het restaurantgedeelte of bij goed weer plaatsnemen op het houten balkonterras dat grenst aan de slotgracht van het etablissement.

Slothotel Schagen staat vooral bekend om z’n ouderwetse gezelligheid. In het cafégedeelte van het horecacomplex gaan de traditionele bitterbal en een eigentijds, maar knus interieur dan ook hand in hand. Voor wat betreft een uniek culinair avontuur biedt chef-kok Coen Kneppers je de mogelijkheid om je eigen gerecht van het Piemontse ras te kiezen. Het Piemontse ras is een bijzonder exclusief koeienras waarbij de kalveren tot 5 a 6 maanden door de moeder gezoogd worden, zodat de dieren extra krachtig worden. Chef-kok Kneppers bekommert zich tijdens het complete leeftraject intensief om het welzijn en de gezondheid van deze runderen. Het resultaat van al die zorg in het voortraject is opvallend mals rundvlees met veel bespiering en weinig vetaanzet. Kortom, een superieur kwaliteitsproduct dat je vrijwel nergens anders dan alleen maar bij Slothotel Schagen op je bord aan zult treffen.

Het slothotel geeft je de mogelijkheid om alleen of in een klein gezelschap van alle lekkernijen op de menukaart te genieten, maar kan daarentegen ook moeiteloos een culinair avontuur op touw zetten voor groepen die uit vele tientallen personen bestaan. Wil je een keertje meemaken hoe het is om je eigen kroegbaas te zijn, dan biedt het slothotel je ook de mogelijkheid om het cafégedeelte van het slothotel voor een privéfeest af te huren waarbij jij de touwtjes dan volledig in handen hebt. Slothotel Schagen is acceptant van de dinercheque en de dinerbon, zodat je er je genuttigde dranken en spijzen zonder problemen mee af kunt rekenen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10