Hotel Rumors

Dinerbon Schagen Hotel Rumors
Adres
Markt 15
1741BS Schagen
Telefoon
0224 - 212537
Dinerbon Schagen Hotel Rumors
Dinerbon Schagen Hotel Rumors

Let op: In dit restaurant kan enkel met de fysieke cadeaukaart worden betaald. De e-vouchers worden niet geaccepteerd.

U kunt de Dinerbon nu ook verzilveren bij hotel, bar en restaurant Rumors. Deze gezellige eetgelegenheid is te vinden op het marktplein van Schagen en staat dus onder buurtbewoners bekend als een echte hotspot. Vooral het ruime terras met uitzicht over het plein is erg in trek. Bovendien kunt u er heel goed terecht voor een lekker bakje koffie met gebak, een heerlijke lunch, een gezellige borrel, een uitgebreid diner of gewoon een drankje aan de bar. Het enthousiaste team van Rumors staat dagelijks vanaf 10:00 voor u klaar! Kom dus gauw langs en neem uw Dinercheque mee.

Rumors is een heel gezellig en veelzijdige eetgelegenheid. Ze hanteren daarbij een duidelijk ‘no nonsense’-concept: uitstekende kwaliteit, betaalbare prijzen en goede service. Dit zult u meteen merken wanneer u komt eten met uw Dinerbon! Alle gerechten worden bereid met dagverse, eerlijke en duurzame ingrediënten. Tijdens de lunch kunt u onder andere uitsmijters, tosti’s en belegd boerenbrood bestellen. Wat dacht u van een broodje met zachte geitenkaas uit de klompenhoeve in Egmond, honing, tijm en walnoten? Uiteraard kunt u ook bij Rumors terecht voor een overheerlijk diner. De menukaart biedt voor ieder wat wils! Zo hebben ze onder andere varkenshaasmedaillons, rib eye biefstuk en ‘’Oma’s stoofpotje’’ met zacht gegaarde sukade van Wieringer weiderund, heerlijke vleesjus, rode kool en aardappelcrème.

Ook vegetariërs kunnen met hun Dinercheque terecht bij Rumors. Zo serveren ze onder andere een huisgemaakte groentequiche met kaas en walnoten en tortellini met een kaas-spinazievulling. Ook houden ze graag rekening met eventuele dieetwensen of allergieën. Geef dit gerust aan wanneer u belt om te reserveren!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10