Slothotel Igesz

Dinerbon Schagen Slothotel Igesz
Adres
Markt 22
1741BS Schagen
Telefoon
0224 214824
Dinerbon Schagen Slothotel Igesz

Je kunt in stijl dineren op een van de meest romantische locaties in Nederland: Slothotel Igesz

Je kunt in stijl dineren op een van de meest romantische locaties in Nederland: Slothotel Igesz. Wil je iemand graag verrassen met de dinerbon met een leuk avondje uit, dan is deze locatie bij uitstek geschikt. In Slothotel Igesz kun je een bezoek brengen aan Restaurant de Gastheer. Het prachtige pand kent een erg rijke geschiedenis en het restaurant is gevestigd aan het marktplein, midden in het mooie centrum van het sfeervolle Schagen. Kom je binnenkort een keer langs met de dinerbon? Om er zeker van te zijn dat er ook voor jou vrij is, kun je van tevoren het beste even een reservering maken.

De liefde voor mooie producten staat centraal bij chef Coen Kneppers

De liefde voor mooie producten staat centraal bij chef Coen Kneppers. Deze topchef is dan ook erg nauw betrokken bij het fokken van de Piemontese koeien. Dit is het vlees waar je met je dinercheque van kunt genieten in Restaurant de Gastheer. Je proeft direct de geweldige smaak en de mooie kwaliteit van het vlees. Indien gewenst kan het personeel je ook goed adviseren over welke wijn goed samen gaat met ieder gerecht.

Kom met je dinercheque gezellig langs voor een kopje koffie

Trek je er binnenkort en dagje op weg en wil je Slothotel Igesz in Schagen liever overdag bezoeken. In dat geval kun je ook altijd langskomen voor koffie met wat lekkers. Leent het weer zich goed, dan is er ook altijd wel een plekje vrij op het mooie terras. Waar wacht je nog op? Breng snel een bezoek aan Slothotel Igesz in Schagen en laat je aangenaam verrassen. Het personeel van het restaurant ziet je graag verschijnen, of dat nu alleen of met een grotere groep is.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10