Stiel

Dinerbon Schagen Stiel
Adres
Markt 23
1741BS Schagen
Telefoon
0224 820222
Dinerbon Schagen Stiel
Dinerbon Schagen Stiel
Dinerbon Schagen Stiel
Dinerbon Schagen Stiel

In het centrum van Schagen staat restaurant Stiel. Als je een keer in de buurt van Schagen bent, vergeet dan niet je Dinerbon mee te nemen, voor een lunch, een diner, een borrel of gewoon een kop koffie met gebak. De naam Stiel is niet voor niets gekozen, want dit betekent 'ambacht'. Ambacht wordt wel eens geassocieerd met ouderwets of klassiek, maar dat is restaurant Stiel helemaal niet. Het is een moderne en gezellig restaurant, maar het ambacht van koken wordt in ere gehouden. Er wordt gewerkt met dagverse en eerlijke producten van hoge kwaliteit en dat zie je terug in de gerechten. Vanaf 10:00 uur in de ochtend kun je al met je Dinercheque bij Stiel terecht voor de koffie, waarna je daarna direct van een lunch kunt genieten.

Lunchen bij Stiel

Voor de lunch kun je kiezen uit een eenvoudige lunch met een broodje, maar het is ook mogelijk om zeer uitgebreid te lunchen. Stiel is een uitstekende locatie om zakelijk te lunchen. Op de lunchkaart staat dan ook de business lunch. Voor een vast bedrag krijg je een compleet lunchmenu, waarbij je kunt kiezen uit een 2-gangenmenu tot maar liefst een 7-gangenmenu. Je mag met je Dinerbon ook kiezen voor een 'Bourgondisch lunchplateau'. Het plateau wordt belegd met drie a vier kleine gerechtjes die je van de kaart kunt kiezen. Maar ook voor de eenvoudige lunch kun je bij Stiel terecht, zoals een soepje, een salade of een lekker belegd broodje.

Dineren bij Stiel

Neem je je Dinercheque mee naar Stiel voor het diner, dan stel je je eigen menu samen voor een vaste prijs. Hierbij kies je een starter en hierna een selectie van vier a vijf kleinere gerechten. Het voordeel hiervan is dat je met een groep lekker kunt uitwisselen en je niet gebonden bent aan één enkel gerecht. Wil je je later verrassen? Kies dan voor het menu van de chefs. Je kiest zelf hoeveel gangen je wilt hebben. Dit kan standaard 3-gangen zijn, maar ook 7-gangen als je erg grote honger hebt. Wat je ook voor gerechten kiest, je sluit je diner af met een heerlijk dessert gemaakt van heerlijke ingrediënten door de meester patissier.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10