Duinerij Eeterij en Drinkerij

Dinerbon Sint Maartensvlotbrug Duinerij Eeterij en Drinkerij
Adres
Westerduinweg 30
1753BA Sint Maartensvlotbrug
Telefoon
0224 56 24 29
Dinerbon Sint Maartensvlotbrug Duinerij Eeterij en Drinkerij

Eeterij en drinkerij Duinerij bevindt zich aan de Westerduinweg 30 in Sint Maartensvlotbrug, vlakbij het strand van Sint Maartenszee. De prachtige locatie zorgt er dan ook voor dat deze horecagelegenheid niet alleen bij de plaatselijke bevolking geliefd is, maar ook graag door toeristen en strandgangers bezocht wordt die er een dagje op uit zijn of in de regio hun vakantie vieren. Omdat de twee laatstgenoemde groepen de hoofdmoot aan gasten van de Duinerij vormen is het restaurant alleen gedurende de zomerse helft van het jaar geopend. En ook dan alleen maar op vrijdag, zaterdag en zondag. Op vrijdag gaan de deuren van het etablissement om 3 uur ‘s middags open en op zaterdag en zondag om 12 uur ‘s middags. De Duinerij sluit op alle drie de openingsdagen om 10 uur ‘s avonds.

Gastvrijheid en kwaliteit staan bij deze horecagelegenheid centraal. Het is dan ook een ideale plek om ongedwongen van een lekkere lunch of een overheerlijk diner te genieten. Voor de lunch – die tot half 5 ‘s middags wordt geserveerd – kun je onder meer kiezen uit diverse belegde broodjes en uitsmijters. De hele dag door zijn er bij de Duinerij soepen, salades en pizza’s verkrijgbaar. Vanaf 5 uur ‘s middags komt de grill in bedrijf, zodat je er in de avonduren van een heerlijke hele of halve kip kunt smikkelen. Kip is overigens zeker niet het enige dat bij dit horecabedrijf op het avondmenu staat. Desgewenst kun je er voor de waarde van je dinerbon of dinercheque ook een 3-ganngendiner met voor-, hoofd- en nagerecht nuttigen. Ben je op zoek naar een bijzonder voorgerecht, laat je smaakpapillen dan verwennen door de geitenkaas in een krokant jasje. Deze wordt namelijk geserveerd met huisgemaakte bosbessenjam en gemengde nootjes op een bedje van salade. Voor wat betreft het hoofdgerecht biedt de Duinerij je keuze uit verschillende vleesgerechten, terwijl het nagerecht bestaat uit ijs, cake of een speciale kop koffie.

Nadat je van zoveel lekkers hebt gesmuld wordt het aan het einde van je verblijf bij de Duinerij natuurlijk tijd om je rekening te betalen. Voor het (deels) voldoen daarvan kun je uiteraard gewoon je dinercheque of dinerbon gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10