Cafe Fort Zuid

Dinerbon Spaarndam Cafe Fort Zuid
Adres
Boezemkade 11
2063JH Spaarndam
Telefoon
023-5379954
Dinerbon Spaarndam Cafe Fort Zuid

Het heerlijke Café Terras Fort Zuid vind je op een bijzondere locatie in het Fort bezuiden Spaarndam, wonderschoon gelegen aan De Mooie Nel. Het maakt onderdeel uit van de beroemde Stelling van Amsterdam, die de stad moest verdedigen tegen potentiële aanvallers. Het Fort is prachtig gerestaureerd en biedt nu een mooie combinatie van natuur, cultuur en horeca ineen. Zo kun je er met je dinerbon heerlijk koffie drinken, lunchen, eten of borrelen. Een ideaal onderdeel van een dagje uit.

Café Terras Fort Zuid ademt de sfeer van weleer en biedt je culinair gezien een ongecompliceerd en laagdrempelig menu. Alles wat je nodig hebt om lekker even op te laden in een ongedwongen sfeer. Zo kun je er bijvoorbeeld eerst een bootje huren en heerlijk varen rondom Spaarndam om aansluitend met je dinercheque gezellig neer te strijken op het perfect gelegen terras. Je kunt bij het Fort onder andere een puntje van oma's appeltaart, een tosti of een ander broodje bestellen. Liever wat hartigs? Je vindt er ook een ruime keuze aan snacks. Als maaltijd geniet je met je dinerbon van frietjes en sla met saté of met een originele Fort Zuid Hamburger. Ook uitgebreid borrelen kan hier uitstekend. Er is een royale keuze aan drankjes en qua hapjes vind je er bijvoorbeeld olijven, stokbroodjes met aïoli en tapenade, gegratineerde nacho's en een bittergarnituur op de kaart.

Met een bezoek aan Café Terras Fort Zuid bezoek je een UNESCO monument. De sfeervolle bar is gelegen in de imposante gewelven van het Fort. Ook cultuur neemt hier een belangrijke plek in. Dit etablissement geeft graag een kans aan nieuw talent als het gaat om theater, cabaret, dans en tal van andere kunstvormen. De kunstgalerie wisselt regelmatig van expositie en je kunt er ook zomaar genieten van sfeervolle klassieke, jazz of Latin muziek. Fort Zuid biedt je bij het verzilveren van je dinercheque niet alleen een lekker maar ook een veelzijdig uitje. Is het niet binnen het Fort, dan is het wel in de mooie omgeving. Je kunt er namelijk ook vragen naar een puzzel-wandelroute door het mooie vissersdorp.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10