Bistro 't Stokpaardje

Dinerbon Uitgeest Bistro 't Stokpaardje
Adres
Sluisbuurt 51
1911 BC Uitgeest
Telefoon
0251 320798
Dinerbon Uitgeest Bistro 't Stokpaardje
Dinerbon Uitgeest Bistro 't Stokpaardje
Dinerbon Uitgeest Bistro 't Stokpaardje

Een Bistro zoals het hoort: ongedwongen, puur, eerlijk, lekker eten, relaxt een drankje drinken en vooral voor gezelligheid in een sfeervolle omgeving! Een keuken waar het altijd zomer is, met invloeden uit Frankrijk, Spanje en Italië. In één woord mediterraan. Er wordt gewerkt met uitdagende, biologische topproducten, die dagelijks vers worden bereid. Een uitdagende kaart en een excellente sellectie aan wijnen. Een plek om heerlijk lang te tafelen. Ook kunt u hier terecht met een Dinerbon van Diner Cadeau. De keuken is een mix van modern mediterraans, met het oog op lokale streekproducten en al het goede dat de traditionele Spaanse, Italiaanse en Franse keuken te bieden hebben. Soms van ver, maar het meest uit de regio. Biologisch, dagelijks geleverd, seizoensgebonden en verser dan vers. De keuken brigade streeft ernaar de producten zo puur mogelijk tot hun recht te laten komen en kiest daarom voor een ambachtelijke en soms wat uitdagende bereiding. Hieruit komt een spannende en uitdagende kaart voort. Met een aantal vertrouwde Bistro klassiekers al dan niet in een nieuw jasje, maar ook spectaculaire nieuwkomers.

Bij 't Stokpaardje zijn ze best trots op de wijnkaart. Samen met wijnhuis Tamis Wijnen uit Alkmaar stelt het restaurant elk seizoen de wijnkaart opnieuw samen. Er staan wijnen op waarvoor vaste gasten speciaal terug komen, dat krijgt het personeel dan ook vaak te horen: "Ik wil graag die ene, die vorige keer zo lekker was".

Er wordt gezorgd dat de wijnen perfect op de kaart aansluit, naast de basiswijnen verschijnen er per seizoen nieuwe pareltjes in de wijnkast van 't Stokpaardje. Uiteraard veel wijnen uit de Mediterranée, maar wijnen uit de Nieuwe Wereld zijn ze ook dol op. Laat u verwennen en betaal met een Dinercheque van Diner Cadeau.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10