Eetcafe Halfweg

Dinerbon Ursem Eetcafe Halfweg
Adres
Walingsdijk 30
1645RN Ursem
Telefoon
072 5021264
Dinerbon Ursem Eetcafe Halfweg
Dinerbon Ursem Eetcafe Halfweg

In de mooiste omgeving van Nederland bevind zich eetcafé Halfweg. Eetcafé halfweg is gelegen in de Mijzenpolder, een prachtige veenwijde die zich leent om heerlijke te wandelen, fietsen of te varen. Vanaf het terras kunt u ook perfect  van de omgeving genieten. In dit gezellig café krijgt u lekker eten in een ongedwongen sfeer. Ook organiseren wij verschillende evenementen. Leuk voor jong en oud. Bij ons kan bijna alles! U kinderen zijn bij ons ook van harte welkom. Met u dinerbon of dinercheque bent u bij eetcafé Halfweg aan het juiste adres.

Bij ons kunt u komen genieten van een heerlijke maandmenukaart. Deze menukaart wordt met zorg door onze chef kok voor u samengesteld. Op de menukaart staan heerlijke seizoen gerechten. Kom bijvoorbeeld genieten van asperges met zalm en ei. Of kies uit één van onze vlees en vis gerechten, zoals de een heerlijke biefstukje geserveerd met friet en sla. Ook voor de kinderen is er een speciale menukaart. Alle kindergerechten worden geserveerd in een verrassing box. Geen zin in een diner, maar komt u liever een keer lunchen? Dat kan bij ons ook. Met onze divers lunchgerechten is er voor ieder wat wils.

Zin om lekker eventjes weg te zijn uit je dagelijkse sleur? Kom dan gauw naar eetcafé Halfweg aan de Walingsdijk 30 in Ursem. Met u dinerbon of dinercheque  kunt u elke dinsdag vanaf 19.00 uur en donderdag tot en met zondag vanaf 12.00 uur bij ons terecht. U kunt met ons contact opnemen door te bellen naar 072-5021264 of door te mailen naar info@cafehalfwegursem.nl. tot gauw bij de Halfweg.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10