Wellness Spaarnwoude

Dinerbon Velsen-Zuid Wellness Spaarnwoude
Adres
Oostbroekerweg 17
1981LR Velsen-Zuid
Telefoon
(0)23-53 70 548
Dinerbon Velsen-Zuid Wellness Spaarnwoude

Aan de Oostbroekerweg 17 in Velsen-Zuid vindt u Wellness Center Spaarnwoude. Dit is een luxueus wellness center dat werkelijk van alle gemakken is voorzien. U kunt hier uiteraard terecht voor een dagje heerlijk ontspannen en relaxen in onder andere de sauna, een van de vele zwembaden of op de zonneweide. Wat u misschien nog niet wist, is dat u met uw dinerbon terecht kunt in het restaurant dat hoort bij Wellness Center Spaarnwoude. Het is sinds kort dat zij hier ook de dinercheque accepteren, dus dat is al te meer reden om eens een bezoek te brengen aan het Welness Center.

In het restaurant wordt u welkom geheten met een kopje koffie of thee en een vers gebakje. Ook kunt u natuurlijk lekker een glas wijn komen drinken of uw dinerbon inzetten voor een van de smakelijke gerechten van het a la carte menu. De chef kok van het restaurant stelt namelijk iedere avond heerlijke gerechten samen. Daarvoor gebruikt hij producten die afkomstig zijn uit de regio. Uiteraard worden er in het restaurant ook verschillende wijnen geschonken. De bediening kan u adviseren over welke wijnsoort er het best bij het door u bestelde gerecht past.

Uw dag voor uzelf zorgen en het heerlijke ontspannen in het Wellness center hoeft nog niet op te houden wanneer u de sauna of het zwembad verlaat. Ontspan lekker door in het sfeervolle restaurant en laat u op uw wenken bedienen bij Wellness Center Spaarnwoude! Vergeet uiteraard niet om ook uw dinercheque mee te nemen bij uw bezoek om achteraf de rekening mee te betalen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10