Bistro De Ouwe Helling

Dinerbon Volendam Bistro De Ouwe Helling
Adres
Zuideinde 5
1131 AC Volendam
Telefoon
0299 - 321333
Dinerbon Volendam Bistro De Ouwe Helling
Dinerbon Volendam Bistro De Ouwe Helling
Dinerbon Volendam Bistro De Ouwe Helling

Altijd al een keer smakelijk willen eten in een dorp waar menig bekende Nederlander is opgegroeid? Dan is bistro d’ Oude Helling in Volendam de plek waar je moet zijn. Gelegen in de oude haven van Volendam in de voormalige scheepswerf vind u bistro d’ Oude Helling. Kom langs met uw dinerbon en neem een kijkje op de menukaart, u zal geheid blijven plakken.

Bij bistro d’ Oude Helling is er een uitgebreid aanbod aan heerlijke vis- en vleesgerechten. Verder staat d’ Oude Helling bekend om zijn heerlijke biefstukken en de heerlijke malse spareribs. Wanneer u langskomt om lekker bij ons te eten kunt u ook kijken op ons krijtbord naar ons weekmenu en laat u verrassen. Het diner wordt altijd vers bereid en ook met een persoonlijke touch identiek aan onze bistro. Ook bieden wij u de  mogelijkheid om te kiezen van onze uitgebreide wijnkaart. Hierop vind u voor elke gelegenheid en elk gerecht een bijpassende wijn. Kom langs met uw dinercheque en proef een van de heerlijke wijnen.  Bistro d’ Oude Helling heet de kleine eters ook meer dan welkom. Zo is het bij ons goed mogelijk om te komen met het hele gezin, voor ieder wat lekkers! Natuurlijk bent u bij ons ook welkom voor een borrel met een lekker bitterhapje, wat is een beter manier om je avond in te luiden?

U kunt ook plaatsnemen het riante terras dat uitkijkt op de oude haven van Volendam en de Dijk. Een uitzicht wat menig bezoeker behaagt.

Kom snel genieten van onze Volendamse gastvrijheid, ook uw dinerbon is zeer welkom!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan