Restaurant Pieterman

Dinerbon Volendam Restaurant Pieterman
Adres
Pieterman 8
1131 PW Volendam
Telefoon
0299 - 32 33 92
Dinerbon Volendam Restaurant Pieterman
Dinerbon Volendam Restaurant Pieterman
Dinerbon Volendam Restaurant Pieterman

Restaurant Pieterman in het pittoreske Volendam is een gezellig restaurant, waar zowel buurtbewoners als toeristen graag over de vloer komen voor een hapje en een drankje. Ook u bent van harte welkom om hier uw Dinerbon te besteden. Vanuit het comfortabel ingerichte restaurant én terras kijkt u uit over de prachtige jachthaven van het Marinapark. U kunt zelfs uw boot voor de deur aanmeren! Geniet van een heerlijke lunch of diner met uw Dinercheque.

Lijkt het u leuk om allemaal verschillende gerechten te proberen? Ga dan voor ‘Eindeloos Genieten’. Dan kunt u voor een vaste prijs onbeperkt kiezen uit verschillende koude en warme gerechtjes. Bij deze kaart wordt ook rekening gehouden met de seizoenen. Wat dacht u van de combinatie van wildpaté met rode kool en cranberrycompote, eendenborst met zoete aardappelsalade en frambozendressing en zoetzure quinoasalade met avocado, gepofte paprika, mango en rivierkreeftstaartjes? Kom eten bij het restaurant met de onbegrensde mogelijkheden met uw Dinerbon! Naast dit all you can eat-concept hebben ze ook een heerlijke a la carte kaart. Onder de hoofdgerechten vindt u echte klassiekers zoals kipsaté, Hollandse kogelbiefstuk en slibtong.

De vegetariërs onder ons kunnen de Dinercheque inwisselen voor een maaltijdsalade met geitenkaas of een spinazietaartje op een bedje van vergeten groenten. De chefs van Restaurant Pieterman houden ook graag rekening met eventuele allergieën of dieetwensen. De allergenen worden zelfs al weergeven op de kaart! Zo kan iedereen genieten van een avond uitgebreid tafelen.

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews