Restaurant Dijks

Dinerbon Watergang Restaurant Dijks
Adres
Kanaaldijk 119
1454AE Watergang
Telefoon
020 2801871
Dinerbon Watergang Restaurant Dijks
Dinerbon Watergang Restaurant Dijks
Dinerbon Watergang Restaurant Dijks

Restaurant Dijks bevindt zich aan het water van het Noordhollandsch Kanaal aan de Kanaaldijk119 in Watergang. Omdat het etablissement amper een kilometer van de noordelijke stadsgrens van Amsterdam ligt, is het restaurant een geliefde pleisterplaats bij menig Amsterdammer die in z’n vrije tijd langs het kanaal fietst. Uiteraard kun je er ook gewoon met je auto naartoe rijden. Parkeren voor de deur van Dijks is tenslotte volledig gratis. De eetgelegenheid is opgedeeld in een salon, een eetkamer en een schuur, die allemaal voorzien zijn van een toepasselijk individueel interieur en daardoor elk een heel eigen sfeer uitstralen. Daarnaast beschikt het etablissement over meerdere terrassen, waarvan één praktisch aan het water, zodat je er op mooie dagen ook buiten van zowel de zon als van heerlijke hapjes en drankjes kunt genieten. Restaurant Dijks is elke maandag en dinsdag gesloten. Van woensdag tot en met vrijdag kun je er van 5 uur ‘s middags tot middernacht met je dinerbon of dinercheque terecht en op zaterdag en zondag van 12 uur ‘s middags tot middernacht.

Voor wat betreft het culinaire aanbod richt deze eetgelegenheid zich zowel op de Hollandse als op de Franse keuken. Dijks geeft je de mogelijkheid om a la carte een keuze uit de talrijke overheerlijke voor-, hoofd- en nagerechten te maken, maar het is ook mogelijk om tegen een gereduceerde prijs voor een compleet door jezelf samengesteld 3-gangendiner te gaan. Vind je het lastig om zelf te kiezen uit al het lekkers dat je op de kaart aantreft of wil je gewoon je smaakpapillen aangenaam laten verrassen? Ga dan voor het 4- of 5-gangendiner dat de chef-kok van Dijks voor je samenstelt. Wil je wel zelf kiezen, dan biedt dit etablissement je diverse verrassende smaaksensaties in de vorm van onder andere in groene thee gerookte zalm als voorgerecht en rib-eye met Madeira jus, huisgemaakte friet en seizoensgroente als hoofdgerecht.

Smullen bij Restaurant Dijks kan je ongetwijfeld niet lang genoeg duren, maar uiteindelijk komt aan het einde van je prettige verblijf toch het moment dat je de rekening voor als je genuttigde dranken en spijzen moet gaan betalen. Gelukkig kun je daarvoor dan gewoon (deels) het saldo van je dinercheque of je dinerbon benutten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10