Cafe-diner 't Weesperplein

Dinerbon Weesp Cafe-diner 't Weesperplein
Adres
Slijkstraat 43
1381 AZ Weesp
Telefoon
0294 482820

In de schaduw van Amsterdam ligt het altijd gezellige Weesp. Wat vroeger werd weg gezet als een nieuwbouw wijk wordt tegenwoordig gezien als een up and coming buurt voor hippe en jonge mensen. Wat goed helpt zijn restaurants als ’t Weesperplein. Hier kunt u heerlijk eten in een ongedwongen sfeer. Ook kunt u hier terecht met een Dinerbon van Diner Cadeau.

Het restaurant zit al 16 jaar aan dé Winkelstraat van Weesp en is daarom een echt begrip geworden in het stadje aan de Vecht. Men komt van heinde en verre om de speciale saté te proberen. Het komt zelden voor dat iemand niet enorm zit te smullen. Maar er is voor iedereen wel een gerecht op de kaart waar ze van kunnen genieten. Er is zelfs een speciale keus op het menu die de ‘Diner Parade’ heet. Deze bestaat ui 4 kleine voorgerechten en 4 kleine hoofdgerechten waar je met twee personen van kan genieten.

Wat ’T Weesperplein zo bijzonder maakt zijn echter de arrangementen die ze leveren. Er is voor elke gelegenheid een optie in het restaurant. Van catering op bijzondere locaties tot het Moord Diner, een diner waarbij u samen met uw tafelgenoten één van de moord mysteries op lost. Hier kunt u aan meespelen met een groep van 8 tot 16 man. Hoe u de avond ook wilt doorbrengen, bij ’T Weesperplein staat het gastvrije personeel klaar om u in de watten te leggen. Ook kunt u gewoon aanschuiven als u een Dinercheque van Diner Cadeau heeft.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10