Restorante Mona Lisa

Dinerbon Weesp Restorante Mona Lisa
Adres
Herensingel 314
1382VW Weesp
Telefoon
0294 431 617

Restaurant Mona Lisa is gevestigd in Weesp. Mona Lisa is een beroemd schilderij uit de Renaissance van de Italiaan Leonardo Da Vinci. Het restaurant serveert dan ook vooral Italiaanse gerechten, zoals pizza en pasta. U kunt hier ook afrekenen met uw Dinerbon! Restaurant Mona Lisa is dagelijks geopend vanaf 17:00. Heeft u al vroeg trek gekregen? Dan kunt u al eerder vooruitbestellen.

Restaurant Mona Lisa is bij uitstek geschikt om een lekker gerecht af te halen en dit gezellig thuis op te eten. Ideaal voor als u even geen zin heeft in boodschappen doen en koken. Bij Restaurant Mona Lisa maken ze in ruil voor uw Dinerbon een aantal Italiaanse specialiteiten voor u klaar. Dit zijn onder andere pizza, pasta, panzerotti, ravioli, lasagne en een aantal traditionele vleesgerechten. Maar dit is nog lang niet het enige wat u bij Mona Lisa kunt krijgen! Ze hebben ook allerlei soorten spareribs, buckets met kippenvleugeltjes, kipsaté, shoarma, kapsalon, falafel én burgers. Mona Lisa biedt voor ieder wat wils en verzorgt uw avondje snacken met het hele gezin. Ze hebben zelfs familiepakketten en voordelige kindermenu’s. U kunt dus een tafel vol bestellen met uw Dinercheque!

Let op! Restaurant Mona Lisa biedt haar gasten ook een aantal aantrekkelijke acties aan. Bestel twee of meer pizza’s en betaal slechts €7 per pizza! Op dinsdag zijn alle pizza’s €7 en op woensdag zijn de spareribs in de aanbieding. Kom dus gezellig langs bij Mona Lisa, want de gerechten zijn om uw vingers er bij af te likken! Neem dan ook uw Dinercheque mee.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10