Hotel Restaurant De Prins

Dinerbon Westzaan Hotel Restaurant De Prins
Adres
Kerkbuurt 31
1551 AB Westzaan
Telefoon
075 - 6281972
Dinerbon Westzaan Hotel Restaurant De Prins
Dinerbon Westzaan Hotel Restaurant De Prins
Dinerbon Westzaan Hotel Restaurant De Prins

Middenin het Zaanse land met de karakteristieke molen en oude huizen ligt het dorpje Westzaan. Hier kunt u met uw Diner Cadeau Dinerbon prinsheerlijk genieten bij Hotel Restaurant ‘De Prins’. De prins is een klassiek a la carte restaurant, maar beschikt daarnaast ook over een sfeervol hotel en een gezellige bar. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van het gezellige terras, met uitzicht op de fraai aangelegde tuin. Het restaurant heeft een capaciteit van 60 couverts. Door de uitstekende service, verfijnde gerechten en sfeervolle ambiance is uw diner bij de Prins een heerlijke avondje uit, of beter gezegd; een prinsheerlijk avondje uit.

Op de kaart van de Prins staan verfijnde gerechten uit de Nederlands-Franse keuken. Sommige van deze gerechten worden zelfs aan uw tafel bereid. Ook zijn er regelmatig wisselende, verrassende a la carte menu’s. Zo is er bijvoorbeeld het weekmenu, maandmenu en het seizoensmenu. Ook zijn er bijzondere menusuggesties van de chef-kok. Uiteraard zitten overal mooie begeleidende wijnen bij.

Tegenwoordig mag de Prins u ook Hereford en Belgisch Wit Blauw rundvlees uit Westzaan serveren. Dit vlees komt van veebedrijf mtw BEKA uit Westzaan, die koeien van beide vleesrassen houdt. Het vlees staat bekend om haar malsheid en is zeer rijk aan eiwitten, vitamine b3 en b12 en aan ijzer en zink. Daarnaast bevat het vlees ook nog minder cholesterol. Kortom; een mager, mals en smaakvol stukje vlees, verantwoord geproduceerd met oog voor het welzijn van de dieren en voedselveiligheid.

Namens het gehele team van de Prins nodigen wij u uit voor een heerlijk diner met uw Dinercheque. Wij garanderen dat het een koninklijke avond zal worden.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 5 /10