Het Zomerhuis

Dinerbon Wijk aan Zee Het Zomerhuis
Adres
Zwaanstraat 6
1949 BC Wijk aan Zee
Telefoon
0251-375104
Dinerbon Wijk aan Zee Het Zomerhuis
Dinerbon Wijk aan Zee Het Zomerhuis
Dinerbon Wijk aan Zee Het Zomerhuis

Met uw Dinerbon kunt u in het centrum van Wijk aan Zee plaatsnemen in het knusse restaurant Het Zomerhuis. Op onze luifels staat ‘Gewoon bij… Restaurant Het Zomerhuis’. Wat bedoelen wij hiermee? Dat u bij ons gezellig uit eten kunt in een huiselijke sfeer. Ons interieur is daar ook echt op toegespitst. Een fijne houten vloer, mooie glas-in-lood kozijnen, kroonluchters en gezellige stoelen. Het draagt allemaal bij aan de knusse sfeer die bij Het Zomerhuis heerst. Lekker huiselijk dus en dat gezellige gevoel is dan ook één van de pijlers van Het Zomerhuis. Ontspannen dineren dus in een huiselijk en charmant decor. We liggen ook nog eens vlakbij de zee, zodat u een dagje bakken op het strand heerlijk kunt combineren met een gezellig diner. Ook in de wintermaanden kunnen wij het zomergevoel nog over brengen. Eenmaal binnen kunt u zichzelf een paar uur voor de gek houden!

Onze menukaart is lekker traditioneel Nederlands met hier en daar een internationale twist. U kunt met uw Dinerbon kiezen voor een verrassingsmenu van de chef, waarbij hij z’n favorieten voor u uitkiest, maar u kunt natuurlijk ook à la carte genieten van onze gerechten. Onze kaart is lekker gevarieerd en bevat een aantal mooie voorgerechten, lekkere hoofdgerechten en een aantal mooie desserts. Ook hebben wij een aantal vegetarische gerechten op de kaart staan, zodat u ook een avondje geen vlees of vis kan eten.

Zin in een hoop gezelligheid en lekker eten? Kom dan met uw Dinercheque langs bij Het Zomerhuis. Wij kijken uit naar uw bezoek!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10