Imkos Puur Zee

Dinerbon Wijk aan Zee Imkos Puur Zee
Adres
Van Ogtropweg 2
1949 BA Wijk aan Zee
Telefoon
0251-374 304
Dinerbon Wijk aan Zee Imkos Puur Zee

Bent u op vakantie bij Wijk aan Zee of woont u er in de buurt? Dan kunt u met uw Dinerbon terecht bij Imko’s Puur Zee. Dit bijzondere restaurant is gevestigd bij Hotel Villa de Klugthe, maar toegankelijk voor iedereen die van vis en schaaldieren houdt. Diner in stijl in dit prachtig ingerichte restaurant en laat u in de watten leggen. Het is de ultieme afsluiting van een heerlijke dag aan het strand.

Imko’s Puur Zee is opgericht door topchefs Imko Binnerts en Jacco Kalf. Zij delen een passie voor vis en schaaldieren en gaan hier zeer respectvol mee om. Alle ingrediënten moeten voldoen aan strenge criteria en zijn altijd vers, seizoensgebonden, merendeels regionaal en biologisch. Vis zonder compromis is hun motto! Met uw Dinerbon kunt u bij Imko’s Puur Zee genieten van een proeverij van verfijnde visgerechten. Dit varieert van kreeft, snoekbaars tot heilbot en zal per seizoen verschillen. U kunt daarbij kiezen uit vier, vijf, zes en zelfs zeven gangen! De meest verassende smaakcombinaties komen voorbij. De chefs hebben ook veel aandacht gestoken in de wijnkaart. Hier staan veel Duitse en Oostenrijkse wijnen op, maar ook fraaie Bourgogne wijnen. Met hulp van de vriendelijke bediening zult u zeker een wijn vinden die bij uw diner past. Dat maakt uw avond compleet! Neem ook uw Dinercheque mee.

Een heel bijzondere manier om uw Dinercheque te besteden is om de ‘’family lunch’’ bij te wonen op zondag. Stap binnen tussen 13:00 en 14:00 en begin de middag met zeven feestjes uit de keuken en bijpassende wijnen. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10