Wijn & Ko aan zee

Dinerbon Wijk aan Zee Wijn & Ko aan zee
Adres
Van Ogtropweg 2
1949BA Wijk aan Zee
Telefoon
0251 374 304
Dinerbon Wijk aan Zee Wijn & Ko aan zee

Wijn & Ko aan zee ligt aan de Ogtropweg in Wijk aan Zee. Wij bieden u de gelegenheid om met uw dinerbon bij ons binnen of buiten op het terras op de Turfmarkt te dineren. Onze bar is chique, maar sfeervol ingericht. Zo hebben wij ervoor gezorgd dat u in een rustige ontspannen omgeving kunt genieten van uw maaltijd. Wij zijn geschikt voor verschillende feesten en partijen. Wilt u dus een bruiloft vieren of een verjaardagsfeest? Dan is dat zeker geen probleem! U kunt natuurlijk ook gewoon romantisch komen dineren. Wij hebben vriendelijk personeel rondlopen die u te allen tijde helpt met al uw vragen en wensen. Zij zullen ervoor zorgen dat u zich nergens druk over hoeft te maken.

In de keuken wordt een fantastische serie van kleine spannende gerechtjes van de kaart klaargemaakt. Er zijn verschillende kaarten: Wijn & Ko Bites, drankenkaart en Menu Wijn & Ko – 3 gangen (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert). In het eerste menu zult u uit lekkere hapjes kunnen kiezen bestaande uit: kalfsbitterballen met mosterdmayo, Paletta Iberico Jabugo of kroketjes van Oude kaas met mosterdmayo. Het tweede menu heeft heerlijke gerechten bestaande uit: Provençaalse vissoep met rouille, Gruyere en croutons of krokante polenta, Parmezaan, artisjok en paddenstoelensaus. Als dessert kunt u kiezen voor een Citrus crème brûlée met huisgemaakt ijs. Heerlijke keuzes voor uw dinercheque! Voor jong en oud is er zeker iets lekkers te eten.

Wij hopen u binnenkort graag eens te verwelkomen in onze bar en vergeet dan niet om uw dinercheque of dinerbon mee te nemen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10