Bonsai

Dinerbon Wormerveer Bonsai
Adres
Zaanweg 22-23
1521DK Wormerveer
Telefoon
075-6403686
Dinerbon Wormerveer Bonsai
Dinerbon Wormerveer Bonsai

Restaurant Bonsai is een gezellig restaurant met een Chinees/Indische keuken. Het restaurant biedt de gelegenheid om gezellig met zijn tweeën te dineren, maar is ook zeer geschikt om voor grote groepen. Met uw Dinerbon kunt u bij ons bestellen van onze zeer uitgebreide kaart. U zult hierop gerechten vinden voor vlees- en visliefhebbers en voor vegetariërs. Verder zijn er voor de kinderen ook heel wat speciale gerechten. Voor een scherpe prijs hebt u al snel een uitgebreide maaltijd. Bonsai is een echt familierestaurant!

Het restaurant ligt in het kleine Wormerveer met een prachtig uitzicht op de Zaan. Het is dan ook mogelijk om met uw bootje bij het restaurant aan te meren. Door de gastvrijheid van de medewerkers en het lekkere en goede eten worden er in Bonsai vaak verjaardagen en jubilea gevierd. Ook hebben wij een aparte zaal voor bijvoorbeeld zakelijke aangelegenheden. De buurtbewoners weten ons keer op keer te vinden op de avonden dat ze niet willen koken of juist een speciale avond willen vieren. Wij zijn dagelijks geopend van 16.00 tot 21.00, behalve op dinsdag, want dan zijn wij gesloten.

Kijk eens op onze website om ons volledige menu in te zien en een impressie te krijgen van ons restaurant. U kunt daar ook een reservering maken of ons even een berichtje sturen! Wij hopen dat u uw Dinercheque snel bij ons komt verzilveren en dat we u dan mogen verwelkomen. Alvast tot ziens!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews