Grandcafe Rinconada

Dinerbon Wormerveer Grandcafe Rinconada
Adres
Marktstraat 110
1521 DZ Wormerveer
Telefoon
075 6214433
Dinerbon Wormerveer Grandcafe Rinconada
Dinerbon Wormerveer Grandcafe Rinconada
Dinerbon Wormerveer Grandcafe Rinconada

In hartje Wormerveer, dichtbij de gezellige markt en op loopafstand van het station, bevindt zich Grand Café Restaurant Rinconada. Dit gezellige restaurant is vernoemd naar het hoekje waar de Marktstraat en de Krommenieërweg samenkomen. Met uw dinerbon kunt u hier dagelijks genieten van een ontbijtje, een lekkere lunch of een uitgebreid diner. U kunt bij dit sfeervolle familiebedrijf altijd binnenlopen, van donderdag tot en met zaterdag is Rinconada zelfs tot 3 uur  ’s nachts geopend.

Meneer Shanab is de eigenaar van Rinconada en maakt elke dag voor u de lekkerste vlees-, vis en vegetarische gerechten voor u klaar; van shoarma tot zalmfilet. De Egyptische specialiteiten en de Mixed Grill zijn uiteraard altijd goede keuzes en nergens heeft u ooit zo’n overheerlijke kapsalon geproefd. Zowel voor de lekkere trek als voor een stevige maaltijd is Rinconada zeer geschikt.

In het sfeervolle restaurant is het goed toeven. Bij Rinconada voelt iedereen zich thuis en wordt u met een lach en een gezellig praatje bediend. Als het weer het toelaat kunt u ook rustig  plaatsnemen op het zonnige terras. Voor een impressie van ons restaurant kunt u ook eens een kijkje nemen op onze website. Deze is in 2014 helemaal vernieuwd. U vindt hier ook onze uitgebreide menukaart en een filmpje waarin Rinconada wordt geïntroduceerd door meneer Shanab. Ook leest u hier meer over onze bezorg- en catermogelijkheden.

Wij willen iedereen graag welkom heten in Rinconada; van shoppers tot werkende mensen, vrienden en familie. Gezelligheid is erg belangrijk voor ons en uiteraard overheerlijk versbereid eten! Zien wij u snel met uw dinercheque?

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews