Aan Tafel

Dinerbon Zaandam Aan Tafel
Adres
Dam 10A
1506 BD Zaandam
Telefoon
075 - 614 96 13
Dinerbon Zaandam Aan Tafel
Dinerbon Zaandam Aan Tafel
Dinerbon Zaandam Aan Tafel
Dinerbon Zaandam Aan Tafel

Bij Aan Tafel in Zaandam kunt u met uw Dinerbon aanschuiven. Aan Tafel klinkt als een simpel devies, maar onze opvattingen over lunchen en dineren zijn wel wat geraffineerder dan dat. Voordat u aan tafel kunt moet er natuurlijk wel een hoop gebeuren. Ten eerste moet u de weg vinden naar ons restaurant. Wij bevinden ons op de Dam in Zaandam, niet op het plein zelf maar in het straat dat richting het sluishuisje gaat. Kom gezellig kennis maken met uw Dinerbon! Wij zorgen er voor dat u zich bij ons op uw gemakt voelt. Dankzij het gezellige interieur en de vriendelijke en gastvrije bediening komen wij al een heel eind denken we. Daarna bereiden wij met onze gedreven keukenbrigade een aantal heerlijke gerechten voor u en uw (eventuele) gezelschap. Vanaf dat moment kunt u echt Aan Tafel! Met uw Dinerbon kunt u dus op ontspannen en gezellige wijze genieten van lekker eten en drinken. Meer moet dat niet zijn, toch?

Bij Aan Tafel hanteren we een internationale kaart. Met uw Dinerbon kunt u dus lekker veel variatie verwachten. Tegens mag u van ons verwachten dat we voor iedere gast wat wils hebben op onze kaart. Ook het vermelden waard zijn de gerechten die we buiten de kaart om serveren. Op de krijtborden staan minimaal een dagsoep, een vis- en een vleesgerecht en een dessert vermeld. Dikwijls is dit nog verder aangevuld met een extra daggerecht. Ook hebben wij een lekker driegangen weekmenu in de aanbieding. Eventueel dieetwensen en allergieën kunt u natuurlijk doorgeven aan ons personeel!

Voor een ongecompliceerde, maar gezellige en heerlijke avond uit eten kunt u met uw Dinercheque perfect terecht bij Aan Tafel. Wij hopen dat u snel een keer langskomt!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10