CIAO Foodbar

Dinerbon Zaandam CIAO Foodbar
Adres
Zuiddijk 31
1501 CB Zaandam
Telefoon
075 7850111
Dinerbon Zaandam CIAO Foodbar
Dinerbon Zaandam CIAO Foodbar
Dinerbon Zaandam CIAO Foodbar

Liefhebbers van de Italiaanse keuken zitten meer dan goed als ze een bezoek aan de CIAO Foodbar aan de Zuiddijk 31 in Zaandam brengen. Deze eetgelegenheid bevindt zich in een tamelijk klein pand, waardoor het aantal beschikbare zitplaatsen beperkt is. Daar staat tegenover dat de smaak en kwaliteit van de lekkernijen die men er serveert door talloze bezoekers bijzonder hoog gewaardeerd worden. Om toch nog wat extra zitplaatsen te kunnen creëren beschikt de CIAO Foodbar overigens ook over een eigen bescheiden straatterras, zodat je bij goed weer desgewenst ook mogelijk is om buiten van al het lekkers te genieten dat dit etablissement je te bieden heeft. Je kunt er van woensdag tot en met zondag van kwart over 4 ‘s middags tot 5 voor 10 ‘s avonds met je dinerbon of dinercheque terecht. Op maandag en dinsdag is de CIAO Foodbar gesloten.

Zoals je van een echt Italiaans restaurant mag verwachten, prijken er op de menukaart tal van overheerlijke pastagerechten. Met name de vegetarische fuselini boscaiola, met roomsaus, zwarte truffel, bospaddenstoelen en Parmezaanse kaas en de tortellone con carne met vlees, pestosaus, kerstomaatjes en Parmezaanse kaas zijn razendpopulair bij de bezoekers van dit restaurant. Daarnaast serveert de CIAO Foodbar je ook graag antipasti, zoals crocchette di gambi (garnalenkroketjes) en vegetarische panzerotti, dat bestaat uit gefrituurde mini-calzones met tomaat en mozzarella. Het aanbod op de menukaart wordt compleet gemaakt met diverse overheerlijke, typisch Italiaanse maaltijdsalades, soepen, ravioli’s en lasagnes. Heb je na aan het einde van je smulpartij nog ruimte over voor een toetje, dan geeft de CIAO Foodbar je wat dat betreft de keuze uit tiramisu, torte cioccolato (chocoladetaart) of torte limone (citroentaart). De frisdrank en het bier die desgewenst bij je eten geserveerd worden worden rechtstreeks uit Italië geïmporteerd, waardoor je culinaire uitje een complete mediterrane smaakbeleving oplevert.

De CIAO Foodbar beschikt ook over een eigen bezorgservice, zodat je ook thuis van al het lekkere eten en drinken van dit restaurant kunt genieten. Kies je echter voor dat alternatief, dan moet je er wel rekening mee houden dat je dan niet je bestelling met het saldo van je dinercheque of je dinerbon kunt betalen. Dat kan maar als je het restaurant persoonlijk bezoekt.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10